Αρχική » Τρίτη όψη του νομίσματος: Απολεσθέτω το μυαλό μου μετά των αλλοφύλων

Τρίτη όψη του νομίσματος: Απολεσθέτω το μυαλό μου μετά των αλλοφύλων

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Καλημέρα σας αγαπημένες φίλες και φίλοι. Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη και διανύοντας τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου επανέρχομαι μέσα από την φιλόξενη σελίδα του statusradio.gr προσπαθώντας να μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Δύσκολο καλοκαίρι που στιγματίστηκε από τις μεγάλες φωτιές που ευτυχώς δεν συνοδεύτηκαν από απώλειες ανθρωπίνων ζωών ανάλογες της έντασης και διάρκειας τους. Οι δύο ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, οι πολύ μεγάλες απώλειες σε ζωικό κεφάλαιο και η τεράστια οικολογική καταστροφή που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια μας δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ και θα αποτελούν για χρόνια πολλά έντονες και δυσάρεστες αναμνήσεις και όλοι ευχόμαστε να αποτελούν και μαθήματα στο τί έγινε λάθος.

Η πανδημία με αυτή την τρομερή σε μεταδοτικότητα μετάλλαξη «ΔΕΛΤΑ» συνεχίζει το μακάβριο έργο της με εκατοντάδες ανθρώπους να έχουν περάσει από τις ΜΕΘ και να συνεχίζουν να νοσηλεύονται, δεκάδες ανθρώπους κάθε μέρα να χάνουν την ζωή τους και η τρέλα όμως καλά κρατεί. Όταν πονάει το δόντι μας δεν καθόμαστε μπροστά στον καθρέφτη με ένα σετ οδοντιατρικών εργαλείων για να το θεραπεύσουμε ούτε όταν πονάει κάποιο σημείο του σώματος μας βγάζουμε μόνοι μας διάγνωση και προχωράμε σε θεραπεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως και σε άλλο θέμα υγείας συμβουλευόμαστε τους ειδικούς.

Με το εμβόλιο συμβαίνει το παράλογο ο κάθε αρνητής να έχει την δικιά του θεωρία που δικαιολογεί την άρνηση. Είτε φόβος, είτε άγνοια, είτε ξέρει κάτι που ξέρουν άλλοι 3-4 στον κόσμο οι πιο συνηθισμένες από αυτές. Η διχόνοια που επικρατεί με αφορμή το θέμα αυτό είναι πρωτοφανής και δυστυχώς επιδεινώνεται με την συνεχόμενη αναπαραγωγή ειδήσεων για ανθρώπους που είχαν ακραίες συμπεριφορές με αφορμή την άποψη τους προς την μία ή προς την άλλη κατεύθυνση.  Ο καθένας μας έχει την δική του άποψη ως προς αυτό και προσωπικά θεωρώ μάταιη την όποια προσπάθεια να πειστεί η αντίθετη πλευρά για το κατά πόσο κάνει λάθος είτε υπέρ είτε κατά του εμβολίου. Ο γράφων είναι υπέρ στηριζόμενος σε επιστημονικά δεδομένα και θα ζω με τις συνέπειες της άποψης μου όπως και οι της αντίθετης άποψης επίσης. Η νομοθέτηση διαφόρων μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του covid19 είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές είναι σκληρή και λίγο δυσνόητη αλλά σε ένα θέμα που αντιμετωπίζεται σε ελάχιστο χρόνο και με δεδομένα που διαρκώς αλλάζουν είναι αναμενόμενο.

Ευχή δική μου και κάθε λογικού ανθρώπου είναι όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν και με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες γιατί η απώλεια είναι απώλεια, είναι πόνος και βάσανο ανεξάρτητα της αιτίας. Ας είμαστε όμως ήρεμοι και νηφάλιοι ανεξάρτητα του τί πιστεύουμε γιατί όταν τελειώσει όλο αυτό οι αλλαγές στον κόσμο μας θα είναι πιο μακροχρόνιες και πιο βαθιές αν δεν κάνουμε κάτι για αυτό γιατί η διχόνοια δεν έχει ούτε θεραπεία ούτε εμβόλιο αλλά μόνο θύματα. Ο Θεός να μας έχει όλους καλά, χαιρετισμούς στην οικογένεια.

Παύλος Σ Μιχαηλίδης. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας