Αρχική » Τρίτη όψη του νομίσματος: Άνδρας θα πει κιμπάρης, άνδρας θα πει, σωστός.

Τρίτη όψη του νομίσματος: Άνδρας θα πει κιμπάρης, άνδρας θα πει, σωστός.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Έχουμε τρελαθεί τελείως έτσι; Τί δεν καταλαβαίνετε; ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ σημαίνει ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Από πότε βρε τζάμπα μάγκες, δήθεν άνδρες και « γιαλαντζί»αρσενικά του γλυκού νερού άμα σας πούνε όχι και δεν θέλω νομίζετε ότι έχετε δικαίωμα να επιβάλετε την δικιά σας επιθυμία και αν δεν καταφέρετε ούτε αυτό τις σκοτώνετε;

Ακούστε να σας πω κάτι ΡΕ, όλοι εμείς που μεγαλώνουμε τα κορίτσια μας, δεν τα μεγαλώνουμε για να βρουν μπροστά τους κάτι δειλά, ανίκανα ανδρείκελα σαν εσάς που θα τους φερθείτε έτσι. Όχι ΡΕ δεν είστε άνδρες, δεν ξέρω τί είστε, δεν ξέρω πώς μεγαλώσατε αλλά οι άνδρες, τα αρσενικά σέβονται τις γυναίκες, τις προστατεύουν και όπως λέμε δεν τις χτυπάνε ούτε με τριαντάφυλλο.

Και επειδή μεγαλώνω και αγόρι του μαθαίνω ότι πρέπει να δέχεται το όχι, να δέχεται το δεν θέλω, να δέχεται ότι η δικιά του ελευθερία σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου. Ότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται να πάει στο βουνό και να μας αδειάσει την γωνιά, όχι ΡΕ δεν σε γουστάρουμε ανάμεσά μας.

Και επειδή υπάρχουν ανεγκέφαλοι που μιμούνται, μήπως θα ήταν καλό να σταματήσουν τα ΜΜΕ να ασχολούνται όλη την ώρα με τις λεπτομέρειες όλων αυτών των εγκλημάτων; Οκ το αίμα και το δράμα «πουλάνε» αλλά έλεος, φτάνει, νισάφι, πώς αλλιώς να το πω;

Ναι δεν είμαι απλά θυμωμένος, δεν είμαι απλά έξαλλος, είμαι εκτός εαυτού. Έχετε μεγαλώσει ΡΕ κορίτσι; Έχετε πάρει αγκαλιά και φιλί από την κόρη; Αν ποτέ σας αξιώσει ο Θεός και το εύχομαι από την καρδιά μου, ελάτε να μου μιλήσετε. Αυτοί όλοι, αν αποδειχθεί αμετάκλητα η ενοχή τους πρώτα, πρέπει να μην ξαναδούν το φως, να μην ξαναδούν άνθρωπο, να μην τους ξαναμιλήσει κανείς. Να νιώσουν όπως νιώθουν όλοι αυτοί οι γονείς που τους στέρησαν τα κορίτσια τους, τα μωρά τους, τα παιδιά τους, δηλαδή σαν νεκροί.

Υγεία σε όλες και όλους, προσέχετε τί ανθρώπους και πώς τους μεγαλώνετε, χαιρετισμούς στην οικογένεια.

Παύλος Σ Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας