Αρχική » Τρίτη όψη του νομίσματος: Εταιρεία Μετακομίσεων “Ο Ανεξήγητος”

Τρίτη όψη του νομίσματος: Εταιρεία Μετακομίσεων “Ο Ανεξήγητος”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ωραίο αλλά σύντομο το διάλειμμα δροσιάς μέσα στην εβδομάδα, πραγματικά όμως εύχομαι να μην συμβεί και φέτος αυτό το παράλογο μετεωρολογικό ίσως και μεταφυσικό φαινόμενο που βρέχει κάθε Παρασκευή, ίσα ίσα να χαλάει τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα και τα δικά μας και των καταστηματαρχών. Πού θα πάει; Θα στρώσει ο καιρός, θα βγούμε ωραίες βόλτες στην παραλία, θα πιούμε τα αναψυκτικά μας και τα λοιπά και θα σχολιάζουμε, θα σχολιάζουμε, θα σχολιάζουμε. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του να ζεις σε μια δημοκρατική χώρα. Λες και κάνεις ό,τι θες, κυρίως το 2ο. Ατελείωτες κουβέντες για όλα τα θέματα από ειδικούς και άσχετους αλλά με το ίδιο πάθος ένθεν και ένθεν.

Σίγουρα το θέμα της μετακίνησης του 4ου Γυμνασίου στο νεόδμητο κτίριο στην περιοχή του ΚΕΓΕ και η αναμφίβολη αναστάτωση σε πολλές οικογένειες αλλά και στον Σύλλογο Διδασκόντων θα είναι από τα πιο συχνά θέματα. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να πει κανείς παρά μόνο ότι αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να επιτρέψουμε τα χρήματα πίσω. Εκείνο όμως που δεν έχω καταλάβει όσο και να προσπάθησα είναι να καταλάβω ποιος φωστήρας είχε την ιδέα να γίνει το 6ο Γυμνάσιο πειραματικό και να μην γίνει το 4ο;;; αν γινόταν αυτό το τόσο απλό και εύκολο ούτε μύτη δεν θα άνοιγε. Τέλος πάντων, οι αποφάσεις και οι βαθύτεροι λόγοι κάποιων αποφάσεων μας κάνουν όλους να τις διαβάζουμε και να τις ξαναδιαβάζουμε, θέτοντας στην συνέχεια στον εαυτό μας και στους γύρω μας, ως ερώτημα, το δεύτερο μεγαλύτερο μυστήριο του κόσμου μετά το αν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα», «καλά το βλέπω εγώ, ο άσχετος, αυτοί όλοι οι σχετικοί δεν;;;»

Μία άλλη μετακόμιση που είναι λίγο περίεργη είναι αυτή του χώρου αιμοδοσίας από τον χώρο της «πινακοθήκης», έτσι τουλάχιστον ονόμαζε τον χώρο το έργο της ανακαίνισης εκ βάθρων που έγινε εκεί, σε αίθουσα στο Νομαρχείο, ντάλα καλοκαίρι. Τί το τόσο επείγον «πχια» και τί άλλαξε τόσο «δραματικά» «πχια» και δεν το κάναμε από την αρχή; Ας κάνουμε όμως αυτό που λένε τα μαστόρια όταν δεν βρίσκουν την βλάβη ή όταν δεν είναι και τόσο σίγουροι ότι την επιδιόρθωσαν, «το παρακολουθΕΙΣ και βλέπουΜΕ».

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, να είμαστε όλοι καλά, χαιρετισμούς στην οικογένεια.
Παύλος Σ Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας