Αρχική » Ευχαριστούμε για την «απευθείας ανάθεση» της δημοσιογραφικής έρευνας,(ξέρετε εσείς από τέτοια) αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε!

Ευχαριστούμε για την «απευθείας ανάθεση» της δημοσιογραφικής έρευνας,(ξέρετε εσείς από τέτοια) αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εμείς, είπαμε να τα κάνουμε λίγο ανάποδα! Αφού ο λαδοποντικός κάνει… ΕΚΠΟΜΠΗ από ιστοσελίδα, σήμερα λέμε να κάνουμε την ιστοσελίδα… εκπομπή! Το κάνουμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί μας έχει στερήσει τελευταία τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ και απέμεινε η φοντανιέρα μόνη στο σκρίνιο!

Το θέμα αφορά την Σαμοθράκη και την προτροπή γνωστού «θεωρητικού» του νησιού, που μας προέτρεψε τηλεφωνικά και διαδικτυακά να κάνουμε «δημοσιογραφική έρευνα» για τα προβλήματα με το νερό στη Χώρα. Ήθελε δηλαδή να μας κάνει «απευθείας ανάθεση» όπως έχει συνηθίσει με τον εαυτό του στο παρελθόν, αλλά επ’ αυτού θα υπάρξει και συνέχεια αν το επιθυμεί. Έτσι θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος μιας κανονικής δημοσιογραφικής έρευνας.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεται ότι ο «τοίχος του» στο FB , δεν έχει καμία ομοιότητα με την ΚΟΒΑ του Κόμματος που δίδασκε στους νεοφώτιστους αρκετά χρόνια πριν! Ούτε τα μούτρα μου θυμίζουν την Ακριβοπούλου και τον Καψώχα στην αλήστου μνήμης ΕΡΤ των προσφάτων ετών. Άρα, τα παλιομοδίτικα επικοινωνιακά κόλπα που ξέρει για να αναζωπυρώσει τον καυγά για το νερό της Χώρας, θα διαρκέσουν πολύ λίγο, αφού δεν έχω σκοπό να τον ακολουθήσω άλλο στον επικίνδυνο δρόμο που δείχνει για το νησί. Τον προκαλώ να σκεφτεί ότι εκτός από το γινάτι του ίδιου και της παρέας του, υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τη Σαμοθράκη και επιλέγουν με την προσωρινή σιωπή τους να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτόν τον ανόητο διχασμό με τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες.

Δυστυχώς επιμένουν ορισμένοι να παρακαλούν όχι μόνον να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, αλλά να καεί και το σπίτι του! Μα δίπλα είναι και το δικό σου σπίτι βρε …καμαρωτέ «επαναστάτη» του FB ! Μια χουφτίτσα είναι το νησί. Επίσης μην ξεχνάς ότι σε δυο μήνες, έχουμε καλοκαίρι και περιμένουμε κόσμο. ΑΝ σου λέει κάτι αυτό…

Δεν γράφω άλλα γιατί τα είπα το πρωί στο Ραδιόφωνο. Τα βάζω από κάτω, προς επανάληψη και εμπέδωση, σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να τ’ ακούσεις και για να έχεις το ηχητικό υλικό δια πάσαν χρήσην. Μηνύσεις δεχόμεθα ευχαρίστως στην γνωστή ταχυδρομική διεύθυνση. Τις δικές σας δεν ξέρω, αλλά θα τις βρει ο δικαστικός επιμελητής αν χρειαστεί.  

        

ΥΓ: Πότε να περάσω για να μου κάνεις μερικά μαθήματα «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» όπως … «εσύ την αντιλαμβάνεσαι»; Γιατί μετά από 32 χρονάκια σ’ αυτή τη δουλειά, η παρέμβασή σου, μου δημιούργησε αμφιβολίες και μερικά κενά.

Όχι τίποτε … «επιδερμικά» όμως! Ουσιαστικά τα θέλω τα μαθήματα! Μόνο μη σε πιάσουν τα … κομουνιστικά σου που δίδασκες στις ΚΟΒΕΣ, γιατί θα βαρεθώ και θα φύγω.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ      

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας