Αρχική » Η κολοκυθιά και οι …«κολοκύθες»! Μια ακόμη παραγωγή της FINOS FILMS

Η κολοκυθιά και οι …«κολοκύθες»! Μια ακόμη παραγωγή της FINOS FILMS

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αν παραδεχτείς εκ των προτέρων την ήττα σου, είναι σαν να χαρίζεις στον αντίπαλο, το τελευταίο σου χαρτί. Ακόμη λοιπόν και σε εκείνες τις εκλογικές αναμετρήσεις που οι πάντες είναι σε θέση να προβλέψουν το αποτέλεσμα, η μέλλουσα αντιπολίτευση είναι υποχρεωμένη να παριστάνει την αυριανή «κυβέρνηση». Πόσο μάλλον όταν ο αγώνας κρίνεται στα σημεία και οι κραυγές των οπαδών, θεωρείται ότι συμβάλλουν στο σπριντάρισμα του δρομέα, ιδίως στα τελευταία λίγα μέτρα πριν το φίνις.    

Παράλληλα ξεκίνησαν και οι «αναλύσεις»! Έχω μια κολοκυθιά που κάνει 84.242 κολοκύθια (πως λέμε … εγγεγραμμένοι;). Αν πάρει τόσα ο Α, πρέπει να πάρει τόσα ο Β και τόσα ο Γ. Ο Δ είναι σταθερός και ο Ε πλησιάζει τα τόσα. Αν όμως δεν πάρουν τόσα, εσείς πόσα λέτε να πάρουν; Κι αν δεν πάρουν από εκεί που τα περιμένουν, τι τελικά θα πάρουν;

Μην δώσετε φωναχτά την απάντηση. Θυμηθείτε την καλή ανατροφή σας!

Πάντως να ξέρετε ότι οποιαδήποτε ομοιότητα του Γκόρτσου και των άλλων κινηματογραφικών πολιτευτών με ορισμένα πρόσωπα της σημερινής πολιτικής επικαιρότητας, ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία! Τόσο που θα έλεγε κανείς ότι η παραγωγή των φετινών εκλογών, είναι της FINOS FILMS!    

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας