Αρχική » Διδυμότειχο: Ο Παρασκευάς και οι … “Ροβινσώνες Κρούσοι”!

Διδυμότειχο: Ο Παρασκευάς και οι … “Ροβινσώνες Κρούσοι”!

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Το Διδυμότειχο ζει το μυθιστόρημα … «αλλιώς» το τελευταίο χρονικό διάστημα! Απ’ την ανάποδη!

Και ενώ δεν υπήρχε στην αρχή μεγάλη προθυμία για να αντιπαρατεθούν πολλοί στον Παρασκευά Πατσουρίδη, αν εξαιρέσει κανείς τον «τρελό», κατά δήλωσή του, Θόδωρο Σκίνδρη, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αυξάνονται και πληθύνονται εντυπωσιακά τις τελευταίες μέρες.

Ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης, θα είναι ξανά υποψήφιος, αν και δεν παρουσιάζεται και πολύ ζωηρός. Η Βάγια Καραφεϊζη, έχει ανακοινώσει ήδη την πρόθεσή της και ο Ρωμήλος Χατζηγιάννογλου, ξεκινά επίσημα την πορεία του, ως εκφραστής του νέου και άφθαρτου, προερχόμενος από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ο Θανάσης Σίμογλου, πρώην Σύμβουλος του Παρασκευά Πατσουρίδη, ετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ο «τράβα με κι ας κλαίω» Χρήστος Καπετανίδης, δεν αποκλείει τίποτε. Φυσικά ο Θόδωρος Σκίνδρης επιμένει στην … «ατίθαση τρέλα» του! Την ίδια στιγμή κάποιοι «ανακάλυψαν» και τις υποψηφιότητες του εξαδέλφου του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου της ΝΔ Γιάννη Παρασκευόπουλου, ακόμη και την κόρη του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Παπατσαρούχα, που κατοικοεδρεύει μόνιμα στην Γερμανία. Οι τελευταίοι δύο βέβαια, … δεν έχουν ιδέα!!!

Επομένως οι «Ροβινσώνες» του Διδυμοτείχου, έγιναν ήδη έξι! Και ακόμη δεν έχει … φέξει!

Πιστός σύντροφος και υπηρέτης του Ροβινσώνα Κρούσου, ήταν ο Παρασκευάς. Αυτά όμως στο μυθιστόρημα του Ντάνιελ Νταφόε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 1719. Το 2019, οι ρόλοι είναι ήδη αντεστραμμένοι. Στο Διδυμότειχο, ο Παρασκευάς είναι ο αρχηγός! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση,… οι παχιοί λογαριασμοί κάνουν τους πολλούς φίλους. Από το 1719 μέχρι το 2019, πέρασαν 300 στρόγγυλα χρόνια! Δεν αλλάζουν μόνον οι καιροί, αλλά και οι ρόλοι! Κι όποιος αντέξει, από τους έξι…

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Γιωργο 08/01/2019 • 19:09 - 19:09

Ποιο νέο και άφθαρτο? χαχα..ο πρόεδρος της Κοινσεπ Δ2020 που χρηματοδότητε απο τον Πατσουρίδη τα τελευταία χρόνια?….με την βοήθεια της πρώην αντιδημάρχου οικονομικών , μαμά του πρώην συνεργάτη του Πατσουριδη και ιδιεταιρου του Καισα σήμερα? …για να δουμε και τους υπόλοιπους άφθαρτους και νέους…

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας