Αρχική » Η ΝΔ αποφάσισε για την ΠΑΜΘ! “Καινούργιος” Μέτιος!

Η ΝΔ αποφάσισε για την ΠΑΜΘ! “Καινούργιος” Μέτιος!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε αναμονή της ανακοίνωσης της ΝΔ, βρίσκονται οι επίδοξοι «μνηστήρες» της Περιφέρειας ΑΜΑΘ! Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από μέρα σε μέρα, θα ανακοινώσει την απόφασή του, για τον εκλεκτό που θα στηρίξει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Και το όνομα αυτού … Χρήστος Μέτιος, σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες!



Ο νυν Περιφερειάρχης έπεισε τους επιτελείς της ΝΔ ότι είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα ριζικά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με πρόσωπα που θα είναι της απολύτου επιλογής του και δεν θα προέρχονται αποκλειστικά από την παράταξη στην οποία σήμερα ηγείται. Στόχος θα είναι ένα εντελώς καινούργιο ψηφοδέλτιο με πολύ δυναμικά ονόματα και με δυνατότητα προσέλκυσης προσώπων όχι μόνον από τον κεντροδεξιό χώρο.  Άλλωστε ακόμη και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που στον Χρήστο Μέτιο, αναγνώριζαν μόνον τον τίτλο του «μεταβατικού Περιφερειάρχη» μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, και όχι τον ρόλο του ουσιαστικού ηγέτη της παράταξης. Η αποτελεσματικότητα και το ουσιαστικό έργο του Χρήστου Μέτιου τα τελευταία δυόμιση χρόνια περίπου στην διοίκηση της ΠΑΜΘ, αξιολογήθηκαν όπως φαίνεται ως δευτερευούσης σημασίας κριτήρια, που παρήγαγαν … χαμηλή μοριοδότηση, μέχρι την απόφαση της ΝΔ.

Την απόφαση στήριξης μάλιστα, θα την ανακοινώσουν πολύ σύντομα, γιατί… πρέπει να κοπεί άμεσα η φόρα, διαφόρων επίδοξων υποψηφίων Περιφερειαρχών, σε όλη την έκταση της Περιφέρειας. Σχεδόν όλοι εκτιμούν ότι κανείς δεν θα πάει κόντρα στην απόφαση του Υποψήφιου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κι αν αυτό συμβεί με 1-2 «ξεσηκωμένους» υποψηφίους που διακινούν ότι θα κατεβούν ακόμη και ως «αντάρτες», πιστεύουν στη ΝΔ, ότι δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν υποψηφίους συμβούλους, για να συγκροτήσουν παράταξη.

Πάντως το γεγονός ότι κάποιοι εξακολουθούν να φωνάζουν δυνατά, ως διαφωνούντες με την επιλογή Μέτιου, ίσως να έχουν τελικά στο μυαλό τους, … άλλους στόχους, με χαμηλότερο πήχη μεν, αλλά πιο επιτεύξιμους! Όμως ακόμη και σ’ αυτούς τους στόχους έχουν μικρά δικαιώματα!

Γιατί; Ε, τι τους χρειαζόταν οι τσαμπουκάδες στον Αυγενάκη και τον Νέζη;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας