Αρχική » Πότε θα γίνουν εκλογές; Μια σοβαρή εκτίμηση, ανάμεσα σε ευχές.

Πότε θα γίνουν εκλογές; Μια σοβαρή εκτίμηση, ανάμεσα σε ευχές.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κάθε 14 Σεπτεμβρίου, έχω ένα χρήσιμο προνόμιο. Να μιλώ (σε μια μέρα συμπυκνωμένα), κυρίως τηλεφωνικά, με το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού του νομού, για ευχές, λόγω της ονομαστικής μου εορτής. Μεγάλη η χάρη μου! Φέτος λοιπόν, εις εκ των παλαιών καραβανών, ωστόσο νεαρός σχετικά σε ηλικία, μου ανέλυσε την δική άποψη για το πότε θα προκηρυχθούν εκλογές. Δεν υπολόγισε ούτε στις περικοπές των συντάξεων, ούτε τις δημοσκοπήσεις, ούτε την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας!



Απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνουν τριπλές εκλογές στις 26 Μαΐου, δηλαδή ταυτόχρονα με τις αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές, εκτός αν μέχρι τότε έχει λυθεί τελεσίδικα ή τετελεσμένα το Σκοπιανό. Θεωρεί δηλαδή ότι αν δεν παρθεί οριστική απόφαση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, οι εταίροι μας, Ευρωπαίοι και μη, δεν θα … «ευλογήσουν» την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αφού θεωρούν ότι μόνον η κυβέρνηση Τσίπρα, μπορεί να δώσει λύση στο Σκοπιανό, έτσι όπως την θέλουν αυτοί!

Αν το θέμα αυτό τελειώσει νωρίτερα από την 26η Μαΐου, τότε ψάξτε τις ταυτότητές σας! Αν βέβαια συμπέσουν οι ημερομηνίες κοντά στον Μάη, τότε θα μπερδεύουμε τα ψηφοδέλτια πάνω από τέσσερις κάλπες: Εθνικές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Τοπικές. Με ένα σπάρο, τέσσερα τρυγόνια!

Μέχρι τότε φυσικά έχουμε …εννιά μήνες εγκυμοσύνης! Και ακόμη δεν έχουν αρχίσει οι κοιλόπονοι. ΑΝ πρόκειται να κοιλοπονέσουν και κάποιοι άλλοι δηλαδή, εκτός από τους ίδιους τους υποψήφιους που έχουν το ζόρι τους…

Του ευχέτη – συνομιλητή μου, του υποσχέθηκα ότι θα καταγράψω την εκτίμησή του και ότι θα αποκαλύψω την ταυτότητά του αν επιβεβαιωθεί τελικά, όταν δηλαδή θα απολαμβάνουμε τα πλουσιοπάροχα κεράσματά του, όπως υποσχέθηκε!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας