Αρχική » Σημαντική παρέμβαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον δρόμο πρόσβασης του Κέντρου Εκπομπής Πλάκας

Σημαντική παρέμβαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον δρόμο πρόσβασης του Κέντρου Εκπομπής Πλάκας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την βελτίωση της βατότητας του χωματόδρομου που οδηγεί στο σημαντικότερο Κέντρο Εκπομπής των Ραδιοφωνικών Σταθμών του Έβρου στην Πλάκα Αλεξανδρούπολης, υλοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Τεχνική Υπηρεσία του  Δήμου Αλεξανδρούπολης, ύστερα από αίτημα των Ραδιοφωνικών Επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Ο δρόμος παρέμενε ασυντήρητος επί 30 χρόνια, γεγονός που τον είχε καταστήσει επικίνδυνο και σε αρκετά σημεία, ακόμη και απροσπέλαστο.

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, στελέχη και μηχανήματα του Δήμου, εργάστηκαν επί σειρά ημερών για την αποκατάσταση της βατότητας, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί ευχαρίστησαν δια επιστολής τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Ναϊτίδη, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιδημάρχου Ηλία Δαστερίδη, με τα προηγούμενα καθήκοντά του.

Από το Κέντρο Εκπομπής Πλάκας πάνω από την Μάκρη, εκπέμπουν όλα τα Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και η DIGEA. Η παρέμβαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ήταν απολύτως απαραίτητη, διότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου που κατέστρεψε, σε αρκετές περιπτώσεις ολοσχερώς, τις εγκαταστάσεις και τα κεραιοσυστήματα των Ραδιοφωνικών Σταθμών, προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις Ραδιοφωνικές επιχειρήσεις, ο δρόμος είχε επιβαρυνθεί με φθορές, ακόμη περισσότερο, σε βαθμό εξαιρετικά επικίνδυνο κατά τη διέλευση, τόσο ανθρώπων όσο και οχημάτων .  

           

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας