Αρχική » EVROSHOP.GR : Προϊόντα από τον Έβρο σε όλη την Ευρώπη

EVROSHOP.GR : Προϊόντα από τον Έβρο σε όλη την Ευρώπη

από ΜΑΡΙΝΑ
0 σχόλιο

Στον Έβρο παράγονται πολλά και διαφορετικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Κυρίως τρόφιμα και ποτά, αλλά και φημισμένα μεταξωτά Σουφλίου, φυτικά καλλυντικά, χειροτεχνήματα και άλλα πολλά. Τα περισσότερα από αυτά είναι άγνωστα στην υπόλοιπη Ελλάδα και δυσεύρετα ακόμα και για τους ψαγμένους καταναλωτές.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου έδωσε την δυνατότητα σε πολλά από αυτά τα προϊόντα να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να κερδίσουν βραβεία, διακρίσεις, ενθουσιώδεις κριτικές και το κυριότερο, τις καρδιές του κόσμου!

Τώρα τα προϊόντα από τον Έβρο ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη, χάρη στο evroshop και την συνεργασία της DHL. Με οικονομικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες, φτάνουν γρήγορα στην πόρτα των αποδεκτών και τους δίνουν μεγάλη χαρά.

Το evroshop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.evroshop.gr) που διαθέτει και φυσική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό Κουντουριώτη 13, και έχει σκοπό να διαδώσει παντού τα εξαιρετικά εβρίτικα προϊόντα. Ειδικά για την περίοδο των εορτών έχει έτοιμες προτάσεις δώρων με εκλεκτά τρόφιμα σε καλάθια, επιλεγμένα κρασιά σε μοναδικές ξύλινες συσκευασίες και υπέροχα μεταξωτά σε εντυπωσιακά πακέτα. Φυσικά μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές από περίπου 1000 (!) διαφορετικά προϊόντα, διαδικτυακά ή τηλεφωνικά (2551080001) ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Φέτος για τα δώρα σας επιλέξτε Έβρο!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας