Αρχική » Διαδικτυακό κίνημα στον Έβρο: Υπογράψτε για την ΑΜΕΣΗ αντιπλημμυρική προστασία και αναδάσωση

Διαδικτυακό κίνημα στον Έβρο: Υπογράψτε για την ΑΜΕΣΗ αντιπλημμυρική προστασία και αναδάσωση

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μια νέα εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την επόμενη μέρα του Έβρου έχει ξεκινήσει από χθες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας avaaz.org. Η avaaz είναι ένα κίνημα με γνώμονα την κοινή βούληση, που δίνει δύναμη στις φωνές των πολιτών μέσω ψηφισμάτων για να μπορούν να επηρεάσουν πολιτικές αποφάσεις.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία λοιπόν που «τρέχει» εδώ και λίγες ώρες πηγάζει από τις ολέθριες πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νομό Έβρου και δυστυχώς συνεχίζουν να καταστρέφουν τον φυσικό μας πλούτο. Ο δασικός πλούτος που χάθηκε είναι τεράστιος και νομοτελειακά μετά την πυρκαγιά ακολουθούν οι πλημμύρες.

Ο Ανδρέας Γραμμενίδης, πολίτης του Έβρου, προσπαθώντας να ενεργοποιήσει τους κατοίκους του νομού να προλάβουμε την επόμενη ενδεχόμενη καταστροφή, τις πλημμύρες, δημιουργήσε αυτή την εκστρατεία συλλογής υπογραφών στην πλατφόρμα του Avaaz και ζητά την ενεργοποίηση όλων μας, ώστε να πιέσουμε την πολιτεία να λάβει τα μέτρα της όσο είναι νωρίς. Στόχος είναι η άμεση εκπόνηση και υλοποίηση σχεδίων αντιπλημμυρικής προστασίας, ο έλεγχος και ο καθαρισμός των ρεμάτων της περιοχής μας, η αναδάσωση των καμμένων περιοχών και η εφαρμογή πολιτικών αποφάσεων που θα εξασφαλίσουν την προστασία του τόπου μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας στον Έβρο.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε ΑΜΕΣΑ ! Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση που έρχεται: ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ !!! Ο Νομός μας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο των πλημμυρών , μιας καταστροφικής δύναμης που μπορεί να αφανίσει περιοχές και να ανατρέψει τις ζωές μας. Είναι καιρός να δράσουμε προληπτικά και να αποτρέψουμε μια ακόμα καταστροφή προτού είναι πολύ αργά! Είναι καιρός να ενωθούμε ως κοινότητα και να ζητήσουμε από τις αρχές να επενδύσουν στην άμεση αντιπλημμυρική προστασία του νομού μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τα σπίτια μας, το περιβάλλον. Με την υπογραφή σας, δίνετε φωνή σε αυτήν την κραυγή για βοήθεια!!!» λέει.

Η πλατφόρα στο AVAAZ.ORG:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/ellenike_kubernese_hellenic_republic_ebros_sos_upograpste_gia_amese_antiplemmurike_prostasia_kai_anadasose_tes_thrakes/?fwMZCtb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-1711801-ebros_sos_upograpste_gia_amese_antiplemmurike_prostasia_kai_anadasose_tes_thrakes&utm_term=fwMZCtb%2Bel&fbclid=IwAR0aq4ycKkB-IQYqvNLdIElAxpRvY9lKg30x-e8LR2lLPeDtZLvLFP9vIXM

Υπογράψτε τώρα για την άμεση αντιπλημμυρική προστασία και την αναδάσωση του Νομού. Ας κάνουμε αυτήν την προσπάθεια κοινή υπόθεση και ας προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ – τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας