Αρχική » ParkALot Αλεξ/πολη: Αισθητήρες παρκαρίσματος-Ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά η εφαρμογή

ParkALot Αλεξ/πολη: Αισθητήρες παρκαρίσματος-Ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά η εφαρμογή

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Σε λειτουργία βρίσκεται η πιλοτική εφαρμογή των αισθητήρων παρκαρίσματος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Η εφαρμογή ParkALot που είναι διαθέσιμη για κινητά Android και iPhone, διευκολύνει τον οδηγό στον άμεσο εντοπισμό των ελεύθερων θέσεων και χώρων στάθμευσης που ελέγχονται με τεχνολογικά μέσα. Τον πληροφορεί σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα των χώρων στάθμευσης και τον δρομολογεί προς την επιλεγμένη θέση στάθμευσης.

Οι αισθητήρες παρκαρίσματος βρίσκονται σε μέρος της οδού Βενιζέλου, στην αρχή της 14ης Μαΐου, σε δύο θέσεις ΑμεΑ απέναντι από το δημαρχείο και σε μία θέση ΑμεΑ μπροστά από τη δημοτική βιβλιοθήκη, επί της Αίνου.

Την εφαρμογή ParkALot μπορεί να κατεβάσει κανείς από το κινητό του είτε από Playstore είτε από το Appstore. Αφού την κατεβάσει, καταχωρεί τα προσωπικά στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες, επιλέγει τον δήμο Αλεξανδρούπολης στην εφαρμογή και κάνει μετάβαση. Για να μπορέσει η εφαρμογή να τεθεί σε λειτουργία θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η εύρεση τοποθεσίας του κινητού.

Η εφαρμογή μπορεί να δώσει και οδηγίες μετάβασης στον επιθυμητό προορισμό, αρκεί να επιλέξουμε την ελεύθερη θέση παρκαρίσματος και στη συνέχεια “μετάβαση”. Η ελεύθερη θέση παρκαρίσματος φαίνεται με πράσινο χρώμα ενώ η κατειλημμένη με κόκκινο.

Παρακαλούνται όσοι παρκάρουν στα σημεία όπου βρίσκονται οι αισθητήρες να τηρούν τις διαγραμμίσεις στις θέσεις παρκαρίσματος, ώστε να ανταποκρίνεται η εφαρμογή στα αιτήματα που λαμβάνει.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

binance norādījuma kods 29/03/2024 • 04:01 - 04:01

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας