Αρχική » Συνάντηση του δημάρχου με επαγγελματίες για την αντιμετώπιση της άναρχης εναπόθεσης στρωμάτων στα πεζοδρόμια

Συνάντηση του δημάρχου με επαγγελματίες για την αντιμετώπιση της άναρχης εναπόθεσης στρωμάτων στα πεζοδρόμια

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνάντηση με επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης για την αντιμετώπιση της άναρχης εναπόθεσης στρωμάτων στα πεζοδρόμια.

Με στόχο να δοθεί άμεση λύση σε ένα συχνό θέαμα που δεν αρμόζει στη πόλη, αυτό της άναρχης εναπόθεσης στρωμάτων σε πεζοδρόμια, χωρίς πρότερη ειδοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προκλήθηκε συνάντηση από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκη και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Σάββα Σεφερειάδη με επαγγελματίες της πόλης.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η επίλυση του ζητήματος της παράνομης τοποθέτησης ογκωδών αντικειμένων δίπλα σε κάδους και ειδικότερα των στρωμάτων, συμφωνήθηκε οι επαγγελματίες να παίρνουν το παλιό στρώμα με την παράδοση του νέου και να το εναποθέτουν σε συγκεκριμένο χώρο με τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας, από όπου θα παραλαμβάνεται για ανακύκλωση.

*Υπενθυμίζεται ότι η εναπόθεση ογκωδών αποβλήτων χωρίς προηγούμενη επικοινωνία, συνεννόηση και άδεια από την Υπηρεσία Καθαριότητας απαγορεύεται αυστηρά για λόγους ασφάλειας και προστασίας της υγείας των κατοίκων, αλλά και για λόγους αισθητικής και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας