Αρχική » Ερώτηση Παπαδάκη σχετικά με απουσία περιπολικού σκάφους του Λ. Σ. στη Σαμοθράκη

Ερώτηση Παπαδάκη σχετικά με απουσία περιπολικού σκάφους του Λ. Σ. στη Σαμοθράκη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς αποστέλει ο Βουλευτής Έβρου της Ελληνικής Λύσης, Πάρης Παπαδάκης, σχετικά με το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Σαμοθράκη, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες που έλαβε από τους κατοίκους του νησιού, απουσιάζει από το νησί.

Η σχετική ερώτηση

Κύριε Υπουργέ,

Όπως ενημερωθήκαμε από κατοίκους της Σαμοθράκης, το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος απουσιάζει από το νησί. Όπως φημολογείται, δεν περιπολεί πέριξ του νησιού εδώ και δύο (2) μήνες, αλλά συνδράμει σε γειτονικό νησί του Β. Α. Αιγαίου. Το δε μείζον της πληροφόρησης που δεχτήκαμε είναι ότι θα λάβει πρόσθετη παράταση η δράση του περιπολικού σκάφους του Λ. Σ. της Σαμοθράκης στο νησί που βρίσκεται ήδη προσφέροντας τις υπηρεσίες του. Χαρακτηριστικά επί του θέματος, μας δήλωσαν ότι «… μέχρι τώρα ήταν καλός ο καιρός και πήγαινε το “μικρό” (πλωτό ασθενοφόρο/ αν αρχίσουν οι κακοκαιρίες, τι θα γίνει; Αν αρρωστήσουν τα παιδιά μας ή οι ηλικιωμένοι γονείς μας πώς θα γίνει διακομιδή; Όταν το “μικρό” ταξιδεύει μέχρι 4-5 μποφόρ».

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως, δια των ενεργειών σας, είτε το εν λόγω περιπολικό επιστρέψει άμεσα και συνεχίσει το κοινωφελές του έργο στη Σαμοθράκη είτε αντικατασταθεί με έτερο, δεδομένου – κι αν ευσταθούν οι πληροφορίες – ότι θα παραμείνει για ένα επιπλέον δίμηνο στο γειτονικό νησί του Β. Α. Αιγαίου;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας