Αρχική » Δήμος Αλεξ/πολης: Εκδήλωση με θέμα “ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ”

Δήμος Αλεξ/πολης: Εκδήλωση με θέμα “ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ” διοργανώνεται από το Τμήμα Παιδείας Δήμου Αλεξανδρούπολης στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 ώρα 6μμ.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση που απευθύνεται σε όλους και γίνεται σε συνεργασία με τους B.A.C.A. (Bikers Against Child Abuse μτφ: Μηχανόβιοι εναντίον της παιδικής κακοποίησης) Παράρτημα Αλεξανδρούπολης που θα παρουσιάσουν τον διεθνή άξονα κοινωνικής τους δράσης και πρόληψης, την Ένωση Ψυχολόγων Ελλάδος με την Ντέλια Τζιογκίδου Ψυχολόγο MSc.Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Coach που θα αναπτύξει το θέμα και θα συντονίσει την συζήτηση καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Αλεξανδρούπολης για την Ενδοοικογενειακή Βία με εκπρόσωπο την Ψυχολόγο Αρχοντία Κυρόγλου.

Ο Νοέμβριος, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών την 20/11/2023, είναι ο μήνας που αναφέρεται στο πρόβλημα και προτείνει δράσεις και παρεμβάσεις προληπτικού χαρακτήρα για τον μετριασμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Κανένας εφησυχασμός όταν πρόκειται για το παιδί. Να είμαστε πάντα ενήμεροι και σε επαγρύπνηση.

Δηλώστε ενδιαφέρον και συμμετοχή στο τηλ 2551089690 στη Γραμματεία Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και συντονιστείτε με τις προσπάθειες να δημιουργήσουμε ένα κόσμο ασφάλειας και χαράς για τα παιδιά.

Η εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη της Ένωσης Γονέων Μαθητών Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας