Αρχική » Πέτροβιτς: «Την Κυριακή επιλέξτε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, τον επόμενο δήμαρχο»

Πέτροβιτς: «Την Κυριακή επιλέξτε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, τον επόμενο δήμαρχο»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το δίκο του μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στέλνει ο Επικεφαλής της παράταξης «Εν Έργω Μαζί», Δημήτρης Πέτροβιτς η οποία δεν κατάφερε να πέρασει στον δεύτερο γύρο. Στο μήνυμά του ο επικεφαλής δηλώνει παρών στην προάσπιση των συμφερόντων του τόπου και των δημοτών και καλέι τους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων.

Αναλυτικά:

Οι πολίτες επέλεξαν και οδήγησαν τον συνδυασμό “Εν Έργω Μαζί” εκτός διεκδίκησης του Δήμου στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η επιλογή τους είναι πάντα απόλυτα σεβαστή. Δώσαμε μια γενναία μάχη υπό αντίξοες συνθήκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι συναντήσαμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας και αυτές θα υπηρετήσουμε από το ρόλο που μας έταξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μας, επίσης, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες της παράταξής μας για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τα συμφέροντα των πολλών και του τόπου μας με γόνιμη αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. 

Θα εργαστούμε για να αντιστρέψουμε την μεγάλη αποχή των πολιτών στα κοινά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, για να βοηθήσουμε τους πολίτες και να τους πείσουμε ότι αξίζει να ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ότι όλα ξεκινούν μετά τις εκλογές για τους συνδυασμούς που δεν εκλέχθηκαν. Δεν τελειώνει τίποτα. Οφείλουμε να βοηθήσουμε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ζητούμε από όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και να επιλέξουν με ψήφο συνείδησης και γνώμονα το συμφέρον του τόπου, τον δήμαρχο για την επόμενη πενταετία.  

Η μάχη του συνδυασμού “Εν Έργω Μαζί” στις γειτονιές και εκεί που χτυπά ο παλμός της κοινωνίας μόλις ξεκινάει.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημήτρης Πέτροβιτς
Επικεφαλής του Συνδυασμού “Εν Έργω Μαζί

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας