Αρχική » Διοίκηση Εθνικού volley: «Στείλαμε επιστολή για να ανακληθεί η αποχώρηση από την Pre League»

Διοίκηση Εθνικού volley: «Στείλαμε επιστολή για να ανακληθεί η αποχώρηση από την Pre League»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Στείλαμε επιστολή στην ΕΟΠΕ για να ανακληθεί η αποχώρηση της ομαδας του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την Pre League». Αυτή είναι η απάντηση που έρχεται από την διοίκηση αμέσως μετά την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν οι παλαίμαχοι του Εθνικού και ζήτουσαν την παραίτηση της διοίκησης, η οποία όπως είπαν με τις αποφάσεις της καταδικάζει την ομάδα και τους αθλητές.

Η διοίκηση της ομάδας με δελτίο τύπου ξεκαθαρίζει πως δε θα παραιτηθεί και αποποιείται ευθυνών για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία όπως λένε είχαν παρουσιάσει σε πρώιμο χρόνο.

Η ανακοίνωσή τους:

Η διευρυμένη διοίκηση του συλλόγου- Δ.Σ. και έφοροι-  συνεδρίασε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη των παλαιμάχων του βόλεϊ.
 Μετα απο πολυωρη συζητηση και κατάθεση προτάσεων ομοφωνα αποφασίσαμε:
 Δεν συντρέχει κάποιος λόγος παραίτησης του ΔΣ. Είχαμε σε πρωιμο χρονο παρουσιάσει τα σοβαρα οικονομικά προβληματα. 
Επίσης η αποφαση για την αποσυρση της ομάδας από την την Pre League  λήφθηκε οταν χάθηκε και η τελευταια ελπίδα χρηματοδότησης για την νέα χρονιά. 
Δεν πηραμε την αποφαση ευκολα και δεν παραπλανήσαμε καποιον. Ηταν μια δυσκολη αποφαση αφου αντιλαμβανομαστε ολοι οτι λειτουργούμε εθελοντικα με κινητρο την αγαπη  για τον Εθνικό μας.
Όμως μετα την πρωτοβουλια των παλαιμάχων , την οποία καλωσορίζουμε , εσταλει επιστολη στην ΕΟΠΕ για την  ανάκληση της αποχώρησης και καλούμε τους εκπροσωπους της πρωτοβουλίας -σήμερα κιόλας- σε συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδος .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας