Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

 

Παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και οι χορηγοί που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού και οι φίλοι της ομάδας. Τον συντονισμό είχε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Ιωάννης Βαταμίδης. Την παρουσίαση των μεταγραφών έκανε ο πρόεδρος  του τμήματος κος Παναγιώτης Βαλσαμίδης ενώ πρώτα έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία που οδήγησε την σημερινή ομάδα στην FOOTBALL LEAGUE 2 ευχαριστώντας παίκτες, προπονητές συνεργάτες και φιλάθλους. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας κος Απόστολος Παλακίδης και αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει το σωματείο του Εθνικού με την πόλη της Αλεξανδρούπολης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «διαγράφουν κοινή πορεία». …όλοι, σε κάποια φάση της ζωής μας περάσαμε από την αγκαλιά του Εθνικού. Αυτή η ίδια ομάδα μας καλεί σήμερα να την υποστηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα της με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα τέτοια που αρμόζει στην μεγάλη οικογένεια και το μεγάλο ιστορικό όνομα του Εθνικού που αποτελεί παράδοση για την Αλεξανδρούπολη.

 

 

Οι 15 φετινές μεταγραφές της ομάδας με αλφαβητική σειρά είναι  :

Γκαϊδατζής Νικόλαος

Δανίδης Αθανάσιος

Ελληνίδης Βαϊος

Θεοδωράκης Ανδρέας

Καμπιώτης ʼγγελος

Καραπατσιάς Αδάμ

Κατρανίτσας Γιώργος

Κούρτοβ Σβέτλοζαρ

Κοσκολός Αλέξανδρος

Λειβαδιώτης ʼγγελος

Μπαμπλής Αθανάσιος

Παρασκευάς Ιωάννης – Αλκίνοος

Συριτούδης Κωνσταντίνος

Τορομανίδης Θεόδωρος

Τσαμουρλίδης Μιχαήλ

 

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κος Κων/νος Λιάσκος και ο νέος προπονητής κος Νίκος Ουσταμπασίδης αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν στην συμβολή των παικτών που έχει η ομάδα από την περσινή σαιζόν. ʼλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός πυλώνας της επιτυχημένης πορείας της ομάδας που την οδήγησε τελικά στην άνοδο. Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι χορηγοί που ντύνουν την φανέλα αλλά και υποστηρίζουν την ομάδα: Μέγας χορηγός είναι η στοιχηματική εταιρεία www.7epta7.gr Βασικοί χορηγοί είναι: το Ι.ΚΤΕΟ Έβρου και το Ψητοπωλείο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ. Χορηγοί υποστήριξης είναι:  WINLINE-ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ, Z THERM ΖΑΧΑΡΗΣ και   POLYMEDICAL.

 

 

Την παράσταση έκλεψαν οι παρουσίες του μεγάλου χορηγού που έδωσαν πραγματικά μοναδικό χρώμα στην εκδήλωση.  Ο ιδιοκτήτης της 7epta7, του μεγάλου χορηγού της ομάδας δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει την ομάδα του Εθνικού (άλλωστε ο κος Σταμπολίδης είναι Εβρίτης στην καταγωγή) αλλά και στην σημασία που δίνει σαν εταιρεία στην νομιμότητα και στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχει στους παίκτες του site. ʼλλωστε η www.7epta7.gr  είναι μία στοιχηματική εταιρεία η οποία έχει εξ ολοκλήρου δική της πλατφόρμα και προσπαθεί πάντα να κάνει την πλοήγηση και το ποντάρισμα στην 7epta7 όσο πιο απλό και γρήγορο γίνεται.

Ο κος Κυριάκος Αετόπουλος υπεύθυνος τμήματος marketing και εκπρόσωπος της α & κ Διαφημιστικής μίλησε για την  σπουδαιότητα που έχει να επενδύουν επιχειρήσεις στον αθλητισμό και στην προβολή τους μέσα από αυτόν. Χαρακτηριστικά είπε: …πιστεύω ότι υπάρχει ένα κοινό γνώρισμα των επιχειρήσεων και των αθλητών: θέλουν και οι δύο να είναι πάντα πρώτοι και πιο ψηλά από τους άλλους γιατί και οι δύο λειτουργούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ακόμη έγινε αναφορά στις κάρτες διαρκείας της ομάδας όσο ακόμη αυτές είναι διαθέσιμες. Στην εκδήλωση μίλησε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ποδοσφαίρου του Εθνικού κος Τοκαμάνης. Ο κος Τοκαμάνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα  που έχει να επενδύει η ομάδα στην ανάδειξη ταλέντων αλλά κυρίως στην  σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.   Παράγοντες και παίκτες δεσμεύτηκαν για μια αγωνιστική πορεία με επιτυχίες που θα ξαναφέρει τον κόσμο της πόλης στο γήπεδο. Ζήτησαν την στήριξη του κόσμου με την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο κος Βαταμίδης κλείνοντας την εκδήλωση ανανέωσε το ραντεβού με όλους στους αγωνιστικούς χώρους. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας