Αρχική » Η πιο … «πικρή» σύσκεψη του Έβρου…

Η πιο … «πικρή» σύσκεψη του Έβρου…

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

Αν και η σύσκεψη αρχικά είχε αποφασιστεί να είναι κεκλεισμένων των θυρών, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε την μετέτρεψε αυτόματα σε ανοιχτή συνέλευση! Ύστερα από έναν κύκλο έντονων αντεγκλήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων για την απόδοση των ευθυνών, αποφασίστηκε να επιδιωχθεί συνάντηση σε όσο το δυνατόν υψηλότερο κυβερνητικό επίπεδο, μέχρι αύριο, προκειμένου να εκτεθούν τα επιχειρήματα των φορέων του Έβρου, για την διατήρηση του εργοστασίου στην Ορεστιάδα.

«Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι η Διοίκηση θέλει να περιορίσει τον ρόλο της Βιομηχανίας στην εμπορική δραστηριότητα και να καταργήσει τις παραγωγικές δυνατότητές της» δήλωσε σήμερα στον STATUS 94.2, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, Πέτρος Χασανίδης.

Έντονη συζήτηση έγινε μεταξύ του Υφυπουργού Παιδείας Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου και του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Λεωνίδα Χέλη, που πρότεινε την παραίτηση των Υφυπουργών που εκλέγονται στον Έβρο, σε περίπτωση που κλείσει το Εργοστάσιο.

Την διεκδίκηση επιδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την αντιμετώπιση του αντικινήτρου της μεγάλης απόστασης του Εργοστασίου από το κέντρο, πρότεινε ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Ο κ. Παυλίδης υποστήριξε ότι τέτοιες επιδοτήσεις αξιοποιούν τα αντίστοιχα εργοστάσια της Γαλλίας, που άλλωστε λόγω της γεωγραφίας της, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αποκεντρωμένων περιοχών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας