Αρχική » Ληστεία μετά φόνου…; (Τα σενάρια πολλαπλασιάζονται κάθε ώρα)

Ληστεία μετά φόνου…; (Τα σενάρια πολλαπλασιάζονται κάθε ώρα)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 2 δράστες, που επέβαιναν σε δίκυκλο χαμηλού κυβισμού, πυροβόλησαν τον επιχειρηματία από κοντινή απόσταση προκαλώντας του σοβαρά τραύματα δεξιά της καρδιάς και στην κοιλιά.
Κατά μια εκδοχή ο επιχειρηματίας μετέφερε εκείνη την ώρα χρηματικό ποσό περίπου 10.000 ευρώ από τις εισπράξεις των καταστημάτων του από το Σαββατοκύριακο προκειμένου να τα καταθέσει στην τράπεζα, όπως έκανε κάθε Δευτέρα.
Ο επιχειρηματίας σταμάτησε το αυτοκίνητο του στην διασταύρωση με την Εθνική οδό. Οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα του επιχειρηματία. Ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητο και συνεπλάκη μαζί τους για μικρό χρονικό διάστημα ώσπου οι δράστες τον πυροβόλησαν.
Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν 10 κάλυκες από σφαίρες, δύο από τις οποίες έπληξαν θανάσιμα τον άτυχο 63χρονο επιχειρηματία.
Το θύμα, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έχοντας τις αισθήσεις του αρχικά, αλλά ξεψύχησε μέσα στο ασθενοφόρο.
Ωστόσο τα σενάρια για την δολοφονία του επιχειρηματία πολλαπλασιάζονται  κάθε ώρα. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμη και για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου που υλοποίησαν οι δράστες.
Εντωμεταξύ, η αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει το δίκυκλο αλλά όχι τους δράστες ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας