Αρχική » Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ορεστιάδας

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ορεστιάδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στο άκουσμα της πρωτοφανούς απόφασης της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ δεκάδες Ορεστιαδίτες συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ορεστιάδας προκειμένου να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στους εργαζομένους της ΕΡΑ, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση διαμηνύοντας ότι παραμένουν στις επάλξεις, πραγματοποιώντας μάλιστα ζωντανή παραγωγή μετά τα μεσάνυχτα: “Τις κρίσιμες αυτές ώρες για την ΕΡΤ, πλήθος κόσμου, αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων, συνδικαλιστές, απλοί πολίτες, έχουν συρρεύσει στο προαύλιο της Ε. ΡΑ Νέας Ορεστιάδας για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους και να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην «πραξικοπηματικού» τύπου απόφαση για το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης και του Δημοσίου Ραδιοφώνου. Συνάδελφοι όλων των Μέσων Ενημέρωσης του Έβρου επικοινωνούν με το Ραδιοφωνικό Σταθμό Ορεστιάδας, ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας δε θα μεταδώσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Νωρίτερα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας εκφράστηκε ομόφωνα η αντίθεση στην απόφαση «λουκέτου» της ΕΡΤ και αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προσήλθαν στο προαύλιο του ραδιοφωνικού σταθμού, δηλώνοντας τον αποτροπιασμό τους για την απόφαση «ξαφνικού θανάτου» της ΕΡΤ.
Φορείς της περιοχής, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στο προάυλιο της ΕΡΑ Ορεστιάδας, εξέδωσαν σχετικά ψηφίσματα συμπαράστασης.

Πηγή: Ραδιο Έβρος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας