Φ.Μανούσης: Τοψίδης+Σταυράκογλου= το δίδυμο της… επιτυχίας


 

Κατά τον κ. Μανούση η γνωμοδοτική επιτροπή που διεξήγαγε τον έλεγχο αδίκως καταδίκασε το πλοίο διότι όπως υποστηρίζει, κανείς από την επιτροπή δεν είχε ανάλογη ειδικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν ο πρόεδρος του ΟΛΑ Σταύρος Σταυράκογλου και συμμετείχε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ʼρη Γιαννακίδη, Σταύρος Καβαρατζής ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΑΘ.

Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε ότι, όταν ζήτησε να δει την σχετική μελέτη του ΟΛΑ που έκρινε το πλοίο επικίνδυνο ο Οργανισμός αρνήθηκε χαρακτηρίζοντας το έγγραφο απόρρητο.

Στην συνέχεια ο ίδιος κινήθηκε δικαστικά και όταν η μελέτη ήρθε στην κατοχή του ανακάλυψε, ότι ο μηχανικός που διεξήγαγε την μελέτη δήλωνε ρητώς ότι είναι κρίμα να διαλυθεί ένα τέτοιο πλοίο.

Ο κ. Μανούσης αναφερόμενος στον πρόεδρο του επιμελητηρίου Χριστόδουλο Τοψίδη ο οποίος απεφάνθη και αυτός θετικά στο ενδεχόμενο να γίνει σκράπ το «Thessaloniki» τον χαρακτήρισε συνεργάτη του κ. Σταυράκογλου και αποκάλεσε ειρωνικά και τους δυο, το δίδυμο της επιτυχίας.

«Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1995 και είχε τουλάχιστον άλλα 25 χρόνια «ζωής» κατέληξε ο κ. Μανούσης.

 

Επί του θέματος της απόφασης του κ. Σταυράκογλου για την μεταφορά του πλοίου «Thessaloniki» σε διαλυτήριο, ο STATUSRADIO, θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες στην πρωινή εκπομπή την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

 

{youtube}j94CFukD22c{/youtube}

{youtube}dFhOP4TIxM0{/youtube}Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr