Αρχική » Δεν έχετε να πληρώσετε φόρο κληρονομιάς; Δώστε μας το ακίνητο, προτείνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν έχετε να πληρώσετε φόρο κληρονομιάς; Δώστε μας το ακίνητο, προτείνει το Υπουργείο Οικονομικών.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Να ποιος είναι ο στόχος των δανειστών της Ελλάδας, που μαζί με τους εγχώριους υπαλλήλους τους, θέλουν να αρπάξουν και την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, αφού άρπαξαν τα μετρητά.

Όποιος δεν έχει να πληρώσει τους άδικους και δυσβάσταχτους φόρους που έχουν επιβληθεί στα ακίνητα, πολύ απλά θα ανταλλάσει το χρέος του με το ακίνητο.
Έτσι σε λίγα χρόνια κανείς Έλληνας δεν θα διαθέτει ακίνητη περιουσία, καθώς θα αναγκαστεί να την μεταβιβάσει στο δημόσιο, έναντι της φορολογικής του οφειλής, που θα ανέρχεται το πολύ στο 10% της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.

Τι κι αν κάνατε θυσίες εσείς, οι γονείς σας και οι παππούδες σας για να αποκτήσετε κάποια οικόπεδα και κάποια σπίτια, για να έχετε ένα εισόδημα από τα ενοίκια.
Τι κι αν οικογενειακώς στερηθήκατε ρούχα, διασκέδαση ταξίδια και λούσα για να αποκτήσετε το κτήμα (4-5 στρέμματα) στο οποίο φυτεύετε ντομάτες και κολοκυθάκια το καλοκαίρι, για να τρώτε την δική σας παραγωγή, το κτήμα που ίσως έχετε 20 ελιές για να βγάζετε το λάδι της χρονιάς, το κτήμα που ίσως να βάλατε και 10 κότες για να τρώτε κανένα φρέσκο αβγό.
Ξεχάστε τα όλα.

Στο κράτος θα μεταβιβαστούν όλα, γιατί είναι έγκλημα το να διαθέτεις ακίνητη περιουσία.
Όπως έγκλημα αποτελεί το να είσαι πλούσιος. Και είναι έγκλημα γιατί όσοι δεν είναι, ζηλεύουν. Δεν προσπαθούν να δουν τον τρόπο που εσύ κατάφερες να αποκτήσεις χρήματα και να κάνουν το ίδιο. Απλά ζηλεύουν και θέλουν να σε δουν να τα χάνεις όλα. Τέτοιοι είμαστε.

Στην Ελλάδα πρέπει να είσαι φτωχός. Απαγορεύεται να αποταμιεύεις για να αποκτήσεις σπίτι, να αποκτήσεις εξοχικό, να αποκτήσεις οικόπεδο για επένδυση. Όλα σου τα χρήματα πρέπει να τα ξοδεύεις. Δεν πρέπει να βάζεις τίποτε στην άκρη, καθώς πλέον φορολογείται. Μην ξεχνάτε πως φέτος θα δηλώσετε όλες σας τις καταθέσεις στην εφορία, καθώς και τους τόκους που λάβατε, από το πρώτο ευρώ.
Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να γίνουμε όλοι φτωχοί. Μεροκαματιάρηδες. Χωρίς καμία οικονομική δυνατότητα. Γιατί; Μα για να μας ελέγχουν απόλυτα.
Ο χορτάτος επαναστατεί. Ο πεινασμένος ποτέ!

Γιώργος Κεραμάρης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας