Αρχική » Πρώτος και με διαφορά, ξανά Πρόεδρος ο γιός του Βουλευτή Αν. Δημοσχάκη στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής

Πρώτος και με διαφορά, ξανά Πρόεδρος ο γιός του Βουλευτή Αν. Δημοσχάκη στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει στη Βουλή τουλάχιστον ως προς την εκπροσώπηση των υπαλλήλων της. Στις συνδικαλιστικές εκλογές που διεξήχθησαν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 16 Μαρτίου, συμμετείχαν δύο συνδυασμοί ο ένας εκ των οποίων για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου ήταν διαπαραταξιακός με συμμετοχή προσκείμενων σε όλα σχεδόν τα κόμματα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι «χρεωμένοι» στη ΝΔ. Ο δεύτερος συνδυασμός ήταν αμιγώς «Νεοδημοκρατικός». Στις εκλογές επικράτησε με μεγάλη διαφορά ο συνδυασμός «ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ – Όλοι μαζί», στον οποίο ηγούνταν ο Σπύρος Δημοσχάκης.

Όπως αποδείχθηκε εκ των αποτελεσμάτων, η διαγραφή του Σπύρου Δημοσχάκη από την ΝΔ όταν στις προηγούμενες εκλογές του ΣΥΒ, είχε ξανακάνει το ίδιο ως επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, κόντρα στις «κατευθύνσεις» του κόμματος, δεν στάθηκε ικανή για να ανακόψει την προσπάθεια ανανέωσης και προόδου του Συλλόγου για μια ακομμάτιστη και ανεξάρτητη εκπροσώπηση.

Ο Σπύρος Δημοσχάκης από τις 19 Μαρτίου είναι ξανά και απολύτως «αυτοκέφαλα» αυτή τη φορά, Πρόεδρος του πολυπληθούς Συλλόγου των εργαζομένων της Βουλής των Ελλήνων και ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης δικαιούται να καμαρώνει για την επιτυχία του ιού!       

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας