Αρχική » Κελέτσης: Ένα ραντεβού με τους ελαιοπαραγωγούς της Μάκρης είχε ο Υπουργός και το έκανε στο αεροδρόμιο

Κελέτσης: Ένα ραντεβού με τους ελαιοπαραγωγούς της Μάκρης είχε ο Υπουργός και το έκανε στο αεροδρόμιο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κανένα ραντεβού δεν ακυρώθηκε είπε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης αναφερόμενος στην ένταση που επικράτησε χθες στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για την Αθήνα. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι η σύσκεψη στην Κομοτηνή διήρκησε περισσότερο από το αναμενόμενο, γεγονός που ανάγκασε τον Υπουργό να μεταφέρει στο αεροδρόμιο την προγραμματισμένη από τον ίδιο τον κ. Κελέτση συνάντησή του, αποκλειστικά με τους πληγέντες ελαιοπαραγωγούς της Μάκρης. Η συνάντηση έγινε τελικά στο αεροδρόμιο, τα αιτήματα καταγράφηκαν και όπως είπε ο κ. Κελέτσης το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην αυριανή συνάντηση του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Έβρου της ΝΔ, Σταύρου Κελέτση

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων σήμερα στις 3.30 μμ. στην Κομοτηνή, στα γραφεία της Περιφέρειας, παρουσία του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος ήταν και διοργανωτής της συνάντησης.

Η συνάντηση ξεκίνησε έγκαιρα και η συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους των αγροτών της περιοχής εξελίχθηκε σε άψογο κλίμα. Λόγω, όμως, του πλήθους των θεμάτων που ετέθησαν η συνάντηση ολοκληρώθηκε στις 7.30. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μετατεθεί χρονικά η συνάντηση που είχε προγραμματισθεί με εκπροσώπους ελαιοκαλλιεργητών από τη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα επειδή ο υπουργός επιθυμούσε να συναντήσει τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία τους ζήτησε η συνάντηση να γίνει στο αεροδρόμιο, όπου και συναντήθηκαν.

Ο υπουργός δεν είχε ραντεβού με εκπροσώπους κανενός μπλόκου από την περιοχή του Έβρου, ούτε αρνήθηκε να δει κανέναν, όπως υποστηρίχθηκε από ορισμένα ΜΜΕ. Τόσο ο υπουργός όσο κι εγώ δεν στήσαμε κανέναν. Και όσα λέγονται είναι παντελώς ανακριβή.

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει στην πράξη τη διάθεσή της για διάλογο με διαδοχικές συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα και σε όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο υπουργός, ποτέ δεν αρνήθηκε ραντεβού με κανέναν από τους εκπροσώπους των αγροτών και επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με διάλογο.

Προσωπικά δε ως υφυπουργός αλλά και ως βουλευτής Έβρου, δεσμεύομαι αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων αγροτών να συναντηθεί μαζί του, όποτε θελήσουν, για να εκθέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Η πόρτα του υπουργείου τόσο του υπουργού, όσιο και των υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων, είναι πάντοτε ανοικτή και οι αγρότες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κάθε άλλη διάσταση, που ορισμένοι επιχειρούν να δώσουν, στόχο έχει τα συμφέροντα των αγροτών και την επιτυχία της συνάντησης της Τρίτης με τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας