Αρχική » Imagine EU: Ψηφίστε τα παιδιά της Σαμοθράκης! Βοηθήστε να μειωθούν οι ανισότητες στην εκπαίδευση και στην υγεία!

Imagine EU: Ψηφίστε τα παιδιά της Σαμοθράκης! Βοηθήστε να μειωθούν οι ανισότητες στην εκπαίδευση και στην υγεία!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με ένα … «Θέλω να φύγω», τα είπε όλα η μαθήτρια Ράνια Ζαβλάρη της Β Λυκείου από τη Σαμοθράκη. Η Ράνια κάνει διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα από το σπίτι της στο νησί αφού δεν λειτουργούν φροντιστήρια και θέλει να περάσει στην Ιατρική. Η συμαθήτριά της Μαρία Μαργαρίτη θέλει να ασχοληθεί με ναυτιλιακά επαγγέλματα ελπίζοντας ότι θα μπορεί να βρει κατάλληλη απασχόληση στη Σαμοθράκη όταν επιστρέψει από τις σπουδές της. Και οι δυο τους συνέβαλαν στη δημιουργία ενός βίντεο με το οποίο συμμετέχουν στον διαγωνισμό που προκήρυξε η Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την καταπολέμηση των ανισοτήτων κυρίως στην εκπαίδευση και θέλουν απλώς, την ηλεκτρονική ψήφο όλων μας για την υποστήριξη της προσπάθειάς τους. Πάντως όπως είπε η Μαρία, μπορεί να φαντάζει ως λύση η διαδικτυακή φροντιστηριακή εκπαίδευση, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν ρεύμα στο νησί και στους υπολογιστές τους, και να μην ταλαιπωρούνται οι μαθητές από τις συχνότατες διακοπές.     

Τα παιδιά της Σαμοθράκης μίλησαν και ζητάνε μια πιο ποιοτική ζωή για τις νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της Ευρώπης! Αθλητικές και Πολιτισμικές Υποδομές, εκπαιδευτικά προγράμματα που θα αντισταθμίσουν τις όποιες ελλείψεις και Erasmus μόνο για νησιά και ακριτικά μέρη. Όλοι πρέπει να τα βοηθήσουμε να προβάλλουν το αίτημά τους! Να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Ψηφίστε Σαμοθράκη!

Ψηφίστε το video των μαθητών του ΓΕΛ Σαμοθράκης εδώ:
https://citizens-initiative-forum.europa.eu/video-competition/samothraces-educational-and-social-odyssey_el

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας