Αρχική » Σταυρούλα Γκρορίδου:30 χρόνια δίπλα στους αγρότες και μέσα στον πολιτισμό.

Σταυρούλα Γκρορίδου:30 χρόνια δίπλα στους αγρότες και μέσα στον πολιτισμό.

από ΜΑΡΙΝΑ
0 σχόλιο

Μια γυναίκα με αξίες και με όνειρα για τον τόπο που ζει, διεκδικεί για πρώτη φορά σταυρό προτίμησης στις εκλογές της Κυριακής.

Η Σταυρούλα Γκρορίδου, είναι υποψήφια  Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου στις εκλογές της Κυριακής με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρήστου Μέτιου.

«Με αισθήματα ευθύνης και προσφοράς, διεκδικώ την ψήφο σας ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Έβρου με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, για να συνεχίσουμε να κάνουμε την περιφέρεια μας ανταγωνιστική και να δώσουμε στον Έβρο μας την θέση που του αξίζει!», δήλωσε.

Ποια είναι όμως η Σταυρούλα Γκρορίδου;

Γεννήθηκε το 1965 στο Ρόιτλινγκεν της Γερμανίας, μεγάλωσε στον Κυπρίνο και διαμένει στην Ορεστιάδα.

Είναι απόφοιτη του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ορεστιάδας.

Δουλεύει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών Ορεστιάδας “Η Ένωση”, εδώ και 30 χρόνια. Υπήρξε αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημητριακών “Η Ένωση”. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Γέννημα”. Είναι πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας.

Είναι παντρεμένη με τον Δήμο Σταγκόπουλο, αγρότη από τον Κέραμο και έχουν 2 γιους, τον Κωνσταντίνο, πυροσβέστη και τον Δημήτρη, νέο αγρότη.

Της αρέσει να λέει και το εννοεί:

«Θέλω ο Έβρος να γίνει πόλος έλξης, να είναι ένα κομμάτι που μας αξίζει για όλους να έχουμε. Είναι ο Έβρος, είναι η ψυχή της Ελλάδας. Ο Έβρος πρέπει να ζήσει, πρέπει να μείνει, πρέπει σε όλο αυτό να βοηθήσουμε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας