Αρχική » Παράταξη «Ορεστιάδα, Νέα Ξανά»: Άρον άρον, «σταύρωναν» αυτόν! «Αλλά να. Αυτοί είστε»!

Παράταξη «Ορεστιάδα, Νέα Ξανά»: Άρον άρον, «σταύρωναν» αυτόν! «Αλλά να. Αυτοί είστε»!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τις διαπιστώσεις της από μια τυχαία επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού της Ορεστιάδας καταγράφει με σχετικό δελτίο τύπου η παράταξη «Ορεστιάδα, Νέα Ξανά» του Υποψήφιου Δημάρχου Ορεστιάδας, Διαμαντή Παπαδόπουλου.

Κανείς μας δεν περίμενε ότι μια τυχαία επίσκεψη του Επικεφαλής και ομάδας Υποψηφίων της Παράταξής μας στο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού» του Δήμου μας, θα έφερνε μπροστά στα μάτια μας μια τέτοια εικόνα. Το νομικό πρόσωπο του Δήμου είχε μεταβληθεί απροκάλυπτα σε προεκλογικό κέντρο του Προέδρου Γιάννη Παπαϊωάννου και του υποψηφίου εκ νέου Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.
Υπάλληλοι του ΚΚΠΑΑΔΟ, αλλά και υπάλληλοι, που από ότι μαθαίνουμε, προσλήφθηκαν στην Δημαρχία με προγράμματα της ΔΥΠΑ για έκτακτες και πιεστικές(!!) ανάγκες, σταύρωναν ψηφοδέλτια για λογαριασμό του … «αφεντικού» τους Γιάννη Παπαϊωάννου, εν ώρα εργασίας.
Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι εκτελούσαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ μια τέτοια … «γραφειοκρατική» εργασία, είναι προφανές ότι το εργασιακό περιβάλλον και η ώρα, ήταν αδιαμφισβήτητα λάθος. Και λάθος ΩΡΑ και λάθος ΜΕΡΟΣ!
Το ακόμη τραγικότερο ενδεχόμενο είναι να προσέφεραν αυτή την εργασία όχι οικειοθελώς, αλλά επειδή είχαν τέτοια «διαταγή» από τον Πρόεδρο – Αφεντικό που απέκτησε μια περίεργη ιδιοκτησιακή αντίληψη στο «μαγαζί» που του ανέθεσε ο Δήμαρχος να διοικεί. Πώς να πεις ΟΧΙ σε ένα τόσο απαιτητικό Αφεντικό; Άλλωστε τι ψυχή έχουν μερικές εκατοντάδες … σταυροί δίπλα στο όνομα του … Αφεντικού – Στρατηγού;
Αν ήταν μαζί μας στην επίσκεψη και γνωστός πολιτικός αρχηγός, θα έλεγε τη γνωστή του ατάκα … «Αλλά να, αυτοί είστε!» ή μήπως τίποτε χειρότερο;

ΥΓ. στις συνημμένες φωτογραφίες δεν εμφανίζονται πρόσωπα για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας