Αρχική » Οι παλαίμαχοι του Εθνικού αναλαμβάνουν την σωτηρία της ομάδας

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού αναλαμβάνουν την σωτηρία της ομάδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Άκης Σιδηρόπουλος, Μάκης Δημητριάδης, Γιώργος Τεκτονίδης, Πέτρος Κωνσταντινίδης, Κούλης Μαρίνος και πολλοί ακόμη θρύλοι του βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και στην συνέχεια συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας ότι αναλαμβάνουν την σωτηρία της ομάδας για να την κατεβάσουν στην Pre League, με την βοήθεια όλης της πόλης, και εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στους παίκτες της ομάδας βόλεϊ, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες.

Οι παλαίμαχοι που έχουν δοξάσει τον Εθνικό, τόνισαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν η ιστορική ομάδα του Εθνικού να παίζει στο τοπικό. Διά στόματος Σιδηρόπουλου ζητήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού να παραιτηθεί επειδή όπως ειπώθηκε είναι εχθρική προς το τμήμα βόλεϊ.

Η «επιτροπή σωτηρίας» απαιτεί από τον πρόεδρο του Εθνικού Αυγερινό Μεσινέζη να ανακαλέσει την επιστολή αποχώρησης από το πρωτάθλημα που έστειλε στην ΕΟΠΕ και μετά να παραιτηθεί.

Οι παλαίμαχοι επεσήμαναν πως διαγράφουν ότι διαφορές είχαν μεταξύ τους και ότι είναι ενωμένοι για το καλό της ομάδας, με ένα μόνο σκοπό: να τρέξουν όλες τις διαδικασίες ώστε ο Εθνικός να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Pre League, έστω και τώρα, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο σερβίς. Ακόμη ο Άκης Σιδηρόπουλος τόνισε πως υπάρχει διάδοχο σχήμα για να αναλάβει την διοίκηση αν παραιτηθεί η παρούσα.

Ο Μάκης Δημητριάδης σημείωσε ότι ο Σύλλογος οφείλει πολλά στο βόλεϊ και πως η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού με τις επιτυχίες της έχει κάνει γνωστή την Αλεξανδρούπολη σε όλη την Ελλάδα και της Ευρώπη, ενώ ο Γιώργος Τεκτονίδης είπε ότι τον θλίβουν όσα λαμβάνουν χώρα, με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη να τονίζει ότι με αυτή την ενέργεια η διοίκηση, εκτός των άλλων, καταδικάζει και τους αθλητές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας