Αρχική » Μαρία Κιτσικίδου: Από τα έδρανα της Νομικής, στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

Μαρία Κιτσικίδου: Από τα έδρανα της Νομικής, στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

από ΜΑΡΙΝΑ
0 σχόλιο

39 ετών, με δύο πτυχία Νομικής και Λογιστικής, ασκεί την δικηγορία στην Αλεξανδρούπολη και διεκδικεί έναν σταυρό προτίμησης στον Συνδυασμό «ΑΡΧΗ» του Σταύρου Σταυράκογλου. Πρόκειται για την κόρη του Προέδρου της ΕΑΣ Αλεξανδρούπολης Λάκη Κιτσικίδη με τις «ευχές» του οποίου αποφάσισε για πρώτη φορά να μπει στη … μάχη των εκλογών.

Ποια είναι όμως η Μαρία Κιτσικίδου;

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και μητέρα τριών παιδιών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη όπου ασκεί και το επάγγελμα της Δικηγόρου. Έχει πτυχίο Νομικής αλλά και Λογιστικής. Ασχολείται πολλά χρόνια με τον εθελοντισμό και τα ζώα, ελπίζοντας ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτά.

Η προσφορά είναι μια λέξη που την συνοδεύει πάντα στη ζωή της γιατί όπως λέει, «Όπου μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω, το έκανα και το κάνω πάντα με μεγάλη χαρά».

Για την Μαρία Κιτσικίδου η πολιτική είναι ένα μέσο για να προσφέρει κάποιος στον τόπο του, αρκεί να το θέλει όμως πραγματικά! Δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει «επαγγελματίας πολιτικός» και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι όμως σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα με πολλές ανησυχίες και θεωρεί πως η εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι πολύ χρήσιμη, αφού το μόνο που προσδοκά συντασσόμενη με τον Σταύρο Σταυράκογλου είναι ένα καλύτερο αύριο για όλους!       

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας