Αρχική » Κασσελάκης από Έβρο: «Αφού δεν ήρθε ο πρωθυπουργός, κάποιος έπρεπε να έρθε»

Κασσελάκης από Έβρο: «Αφού δεν ήρθε ο πρωθυπουργός, κάποιος έπρεπε να έρθε»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Επίσκεψη σε καμένες περιοχές του Έβρου πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ανυπολόγιστη και τρομακτική η πύρινη καταστροφή», είπε από τον πολύπαθο Έβρο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης άφησε αιχμές για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς «ακόμα τον περιμένουν οι κάτοικοι στα αποκαΐδια των συνόρων της χώρας».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε αρχικά το καμένο δάσος της Μάκρης καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συνομίλησε με τους Ρουμάνους και τους Ισπανούς πιλότους των Canadair που έδωσαν μάχη με τη φωτιά μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους, ενώ περιόδευσε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά φυσικά και στην πληγείσα περιοχή της Δαδιάς.

Παράλληλα, συνομίλησε με πυρόπληκτους της περιοχής που έχασαν τις περιουσίες τους στη φωτιά -άνθρωποι που βρίσκονται σε απόγνωση, πληγέντες πολίτες που αναγκάζονται να κοιμηθούν μέσα σε αυτοκίνητα ή σε αποθήκες (βλ. σχετικό βίντεο).

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την περιοδεία του στα καμένα, προέβη σε σύντομη δήλωση:

«Οι εικόνες που αντίκρισα είναι απερίγραπτες. Μιλάμε για μια απόλυτη καταστροφή, για την μεγαλύτερη πύρινη καταστροφή που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Ε.Ε. Έχω μιλήσει αυτό τον καιρό για το «ελληνικό όνειρο». Ε, λοιπόν, αυτό που έχει συμβεί στον Έβρο, είναι ο ελληνικός εφιάλτης. Πάνω από 930 χιλιάδες στρέμματα καμένα».

«17η μέρα η σημερινή, επιτέλους με ύφεση, και ακόμα περιμένουν τον κ. Μητσοτάκη οι κάτοικοι στα αποκαΐδια των συνόρων της χώρας.  Με επικοινωνιακά τρικ και με «μεγάλα λόγια» ούτε σβήνονται οι φωτιές, ούτε προλαμβάνονται. Η Πολιτεία οφείλει να βρεθεί έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες, να αποζημιώσει, να ξεκινήσει την αποκατάσταση και να ενισχύσει την Πολιτική Προστασία».

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας