Αρχική » ΤΙΕΔΑ προς παράταξη Λαμπάκη: «Μας προκαλεί λύπη, η εμμονή τους στην τοξικότητα και τη μιζέρια»

ΤΙΕΔΑ προς παράταξη Λαμπάκη: «Μας προκαλεί λύπη, η εμμονή τους στην τοξικότητα και τη μιζέρια»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τη δική της απάντηση δίνει η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα η Τ.Ι.Ε.Δ.Α α.ε στη σκλήρη κριτική που δέχθηκε από την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη Πόλη & Πολίτες για την φιλανθρωπική εκδήλωση με την Γωγώ Τσαμπά που διοργάνωσε η ΤΙΕΔΑ. «Μας προκαλεί λύπη, η εμμονή του στην τοξικότητα και τη μιζέρια. Η προσήλωσή του σε μια συμπεριφορά που προτιμά να κρατά τους ανθρώπους, βυθισμένους στη μεμψιμοιρία και υπνωτισμένους, ώστε να αδυνατούν να διακρίνουν το φως και την ελπίδα μετά από την καταστροφή.» Η ΤΙΕΔΑ στηρίζει έμπρακτα, τόσο την τοπική οικονομία, όσο και τους δημότες με την παραχώρηση ΟΛΩΝ των κερδών της προσεχούς συναυλίας, σε πυρόπληκτους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η απάντηση της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Τ.Ι.Ε.Δ.Α α.ε

Χωρίς έκπληξη, αλλά με λύπη, πληροφορηθήκαμε για την αντίδραση εκ μέρους της παράταξης του κ. Λαμπάκη, περί των πρωτοβουλιών της επιχείρησης για στήριξη τόσο των ανθρώπων και των περιοχών που επλήγησαν, όσο και των τουριστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων εστίασης του Δήμου μας. Δε μας προκαλεί καμία έκπληξη η διαρκής και καθολική άρνηση που εντάσσεται στα πλαίσια της στείρας αντιπολίτευσης εκ μέρους του. Τον έχουμε συνηθίσει. Μας προκαλεί όμως λύπη, η εμμονή του στην τοξικότητα και τη μιζέρια. Η προσήλωσή του σε μια συμπεριφορά που προτιμά να κρατά τους ανθρώπους, βυθισμένους στη μεμψιμοιρία και υπνωτισμένους, ώστε να αδυνατούν να διακρίνουν το φως και την ελπίδα μετά από την καταστροφή.

Αντίθετα με όσους συνεχίζουν να κάνουν μικρο-πολιτική πάνω στον καημό των ανθρώπων και την καταστροφή της φύσης, έχουμε απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ρόλο που αναλάβαμε, όσο και απέναντι στους ανθρώπους που επλήγησαν και τους τοπικούς επιχειρηματίες – εργοδότες, που βιώνουν ήδη για δύο εβδομάδες, μια απρόσμενη κατάσταση με πτώση της τουριστικής κίνησης έως και 90%. Πενθούμε για τη φύση και τις περιουσίες που χάθηκαν. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να σφίξουμε τα δόντια και να δείξουμε πρώτοι εμείς, πως είμαστε έτοιμοι να ανακάμψουμε ως κοινωνία και φυσικά, ως τοπική οικονομία. Γιατί εμείς, επενδύουμε στη θετική ενέργεια και την ελπίδα και αφήνουμε το φόβο και το θυμό για τον κ. Λαμπάκη, όπου ήδη διαθέτει χιλιάδες μετοχές.

Η ΤΙΕΔΑ αποτελεί το 2023, ένα νοικοκυρεμένο και λειτουργικό οργανισμό, ακριβώς το αντίθετο από ότι παρέλαβε το 2019 η Δημοτική αρχή του Ιωάννη Ζαμπούκη. Κάτι που αποτελεί διαπίστωση για όλους όσους μας επισκέπτονται. Και αυτό ενοχλεί την αντιπολίτευση, ακόμα περισσότερο όταν βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Τέλος και προς ενημέρωση των δημοτών, η διοίκησή της ΤΙΕΔΑ, μαζί με το 9μελές διοικητικό συμβούλιο( 7 παρόντες & δύο απόντες), είχε ήδη αποφασίσει ΟΜΟΦΩΝΑ, την παραχώρηση ΟΛΩΝ των κερδών της προσεχούς συναυλίας, σε πυρόπληκτους του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στηρίζουμε έμπρακτα, τόσο την τοπική οικονομία, όσο και τους πυρόπληκτους συνδημότες μας, ενώ αφήνουμε την μικρο-πολιτική σε αυτούς που τη γνωρίζουν καλά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας