Αρχική » Περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Αλεξ/πολης Σ. Δευτεραίου στο Δημαρχείο

Περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Αλεξ/πολης Σ. Δευτεραίου στο Δημαρχείο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Δευτεραίο αντιπροσωπεία υποψήφιων συμβούλων πραγματοποίησε περιοδεία στους χώρους του Δημαρχείου.

Σε κάθε γραφείο, σε κάθε χώρο που επισκέφτηκε η αντιπροσωπία ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα απαξίωσης, υποστελέχωσης, αποψίλωσης αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις ερήμωσης των υπηρεσιών πράγμα που εξηγεί και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Οι πολιτικές των κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια, σφιχτά δεμένες με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε., μετατρέπουν τους δήμους και τις υπηρεσίες τους σε χώρους κερδοφορίας και επένδυσης των επιχειρηματικών ομίλων. Οι Δημοτικές Αρχές συντάσσονται και εφαρμόζουν αυτή την πολιτική χωρίς να διεκδικούν και αυτός είναι ο λόγος που οι υπηρεσίες στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, ενώ οι υποδομές βρίσκονται σε κατάσταση εγκατάλλειψης και σε πολλές περιπτώσεις μη προσβάσιμες και δυσλειτουργικές.

Στη συνέχεια της περιοδείας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωησης με τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι απλά επιβεβαίωσαν με γλαφυρό τρόπο τα παραπάνω. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν όλα τα προβλήματα σε κάθε υπηρεσία, συμπληρώνοντας ότι εκτός από το μεγάλο ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, αντιμετωπίζουν και προβλήματα σε σχέση με την οργάνωση των υπηρεσιών από την παρούσα Δημοτική Αρχή αλλά και τις προηγούμενες. Οι υπηρεσίες λειτουργούν άναρχα, χωρίς προϊσταμένους, αλλά με εντολές που παίρνουν οι εργαζόμενοι απευθείας από τους αντιδημάρχους, κάτι το οποίο προκαλεί επιπλέον δυσλειτουργία στο να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντά τους.

Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι αυτές που μπορούν εργαζόμενοι στο δήμο αλλά και δημότες να βρουν αποκούμπι
προκειμένου να καλυφθούν και να εξυπηρετηθούν οι λαϊκές ανάγκες.

«Γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα πλατιάς στήριξης των ψηφοδελτίων σε Δήμο και Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρξει Δημοτική Αρχή που να βάζει στο προσκήνιο της διεκδίκησης τις πραγματικές ανάγκες του λαού, που να αποκαλύπτει και να καταγγέλλει τις πολιτικές αυτές που βρίσκονται σε στρατηγική αντίθεση με αυτούς που θέλουν να προωθήσουν και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των λίγων, στη λογική του κόστους – οφέλους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας