Αρχική » Περιοδεία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ με μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο»

Περιοδεία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ με μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας περιόδευσε την Τρίτη 19/09 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Περιφερειακούς/ές Συμβούλους της παράταξης.

Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας συνάντησε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμοτείχου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, στην αγορά της πόλης, όπως και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ.

Εν συνεχεία, το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τη Νέα Ορεστιάδα και κινήθηκε στην αγορά της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες και επικοινωνώντας τις θέσεις της παράταξης.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στους οικισμούς του Τριγώνου Δίκαια, Πτελέα, Ορμένιο, Πετρωτά, Πεντάλοφο, Κόμαρα και Κυπρίνο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όπως και τα μέλη του κλιμακίου κατέγραψαν την αγωνία των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, για το μέλλον και την ευημερία του τόπου τους.  

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ πρεσβεύει το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και με αυτό ως δεδομένο, τόσο ο κ. Τοψίδης, όσο και τα μέλη του κλιμακίου εξέθεσαν αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την στήριξη των ακριτικών περιοχών καθώς και τη μείζονα προτεραιότητα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ για την ενίσχυση των συνόρων η οποία επιτυγχάνεται μέσα από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και βελτίωση της καθημερινότητας, ώστε οι άνθρωποι να παραμένουν στον τόπο τους νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας