Αρχική » Διεξήχθη το Debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ορεστιάδας

Διεξήχθη το Debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ορεστιάδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η Δημόσια συζήτηση (Debate) μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Ορεστιάδας, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλιου Νέων Ορεστιάδας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στο Debate, συμμετείχαν οι 5 από του 6 επικεφαλής των συνδυασμών. Ο Βασίλης Μαυρίδης με τον συνδυασμό «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή», ο Αθανάσιος Παπανδρέου με την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας», ο Κωνσταντίνος Ζαλουφλής, με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Χρήστος Καζαλτζής με το συνδυασμό «Δημοτική Επαναφορά» και τέλος ο Διαμαντής Παπαδόπουλος με το συνδυασμό «Ορεστιάδα Νέα Ξανά». Η κυρία Μαρία Γκουγκουσκίδουμε το συνδυασμό της «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω» αν και εξέφρασε με μεγάλη χαρά την επιθυμία της για να παρευρεθεί, εξαιτίας προγραμματισμένης υποχρέωσης, δεν κατέστη δυνατή η παρουσία της.

Να σημειωθεί, ότι σκοπός αυτής της συζήτησης, ήταν μεταξύ άλλων να αναπτύξουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, μια καλύτερη επαφή με τoυς νέους της Ορεστιάδας, να αφουγκραστούν τους προβληματισμούς τους και συνάμα να κατανοηθούν οι θέσεις αυτών, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά της πόλης. Όλες οι τοποθετήσεις των υποψηφίων ήταν καίριες, υπήρχε μια δομημένη επιχειρηματολογία και μια ορθή σκέψη και αντίληψη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας