Αρχική » Δημοσχάκης: Στον Έβρο, η Κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα ολικής πολιτικής προστασίας της χώρας

Δημοσχάκης: Στον Έβρο, η Κυβέρνηση εφαρμόζει το δόγμα ολικής πολιτικής προστασίας της χώρας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στην ομιλία επί του Ν/Σ του Υπ. Δικαιοσύνης αναφορικά με την Δικαστική Αστυνομία, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση των πολλών κρίσεων και πολλαπλών προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζει με ολύμπια ψυχραιμία, σχεδιασμό και ευαισθησία.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής : 

-Η χώρα δοκιμάζεται, τόσο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει τη Θεσσαλία με καταστροφικές συνέπειες, όσο και από τον πύρινο εφιάλτη που έπληξε τον νότιο και κεντρικό Έβρο. 

-Η ανθρωπότητα εισήλθε στην ιστορική περίοδο της Οικολογικής Τρομοκρατίας, όπως είχε προβλέψει η Διάσκεψη Αρχηγών Αστυνομιών (Task Force), της G-7 των πλουσιότερων Χωρών του Κόσμου που συνήλθε τον Δεκέμβριο του 2007 στην Αυστραλία, τα πρακτικά της οποίας τηρούνται στα αρχεία μας, αποτελώντας σπουδαία παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές!! 

-Η προ ημερών επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, και το πλούσιο οδοιπορικό στον Ν.Έβρου ήταν υψηλού εθνικού συμβολισμού!!

-Αφήνοντας ελπιδοφόρο αποτύπωμα, κρατώντας ζωντανά τα δύο στρατηγικά πλεονεκτήματα του ακριτικού και εθνικού πυλώνα όπως έπραξε τον Μάρτη του 2020!!

-Μετατρέποντας το ατύχημα σε ευτύχημα, ο Έβρος μετεξελίσσεται σε πρότυπο και πεδίο εφαρμογής του δόγματος ολικής πολιτικής προστασίας όλης της χώρας.

-Επί της νομοθετικής ρύθμισης, τόνισε ότι εισάγονται χρήσιμες διατάξεις που εξασφαλίζουν την επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης αστυνομικού και πολιτικού-επιστημονικού προσωπικού στη Δικαστική Αστυνομία.

-Η εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω θεσμού, ικανοποιεί εάν πάγιο αίτημα του νομικού κόσμου, των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και των δικαστικών υπαλλήλων!

-Κλείνοντας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα ΣΑ και τις ΕΔ για την ανιδιοτελή και ηρωική προσφορά τους, τονίζοντας ότι τυχόν γενικεύσεις που απαξιώνουν το έργο τους, ενθαρρύνουν τα φαινόμενα αυτοδικίας, ισοπέδωσης & αμφισβήτησης που δεν αρμόζουν σε ένα ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος με θεσμούς, ιστορία και ευαισθησίες.

Μπορείτε να ακούσετε την σύνοψη της Ομιλίας εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=-HxUOTzTK2E

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας