Αρχική » Γυναίκες Υποψήφιες Ζαμπούκη: Ελάτε να ενώσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον! Εκδήλωση ανοιχτής συζήτησης

Γυναίκες Υποψήφιες Ζαμπούκη: Ελάτε να ενώσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον! Εκδήλωση ανοιχτής συζήτησης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνουν οι γυναίκες υποψήφιες της παράταξης Ζαμπούκη «Δήμος Για Όλους. Πρώτα Εσύ!» προσπαθώντας να σπάσουν τα κοινωνικά στερεότυπα του παρελθόντος και να προτάξουν την ισότητα στα κοινωνικά διακαιώματα. Προσκαλούν τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης σε ανοιχτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα καθώς και ό,τι άλλο απασχολεί την καθημερινότητα. Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 μμ στο ξενοδοχείο RAMADA.

Το μήνυμά τους

Αγαπητές φίλες και συνδημότισσες,
η διεκδίκηση των κοινωνικών δικαιωμάτων, είναι και δική μας υπόθεση. Ως γυναίκες, οφείλουμε πρώτες εμείς, να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στην εξασφάλιση των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν στην κοινωνία (ως μια μεγάλη οικογένεια) να πορευθεί με ασφάλεια, ίσες ευκαιρίες στην εργασία, ισότιμη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και πρόσβαση σε κοινωνικά κατοχυρωμένα αγαθά όπως η εκπαίδευση και η υγεία.
Οι γυναίκες της παράταξης «Δήμος Για Όλους. Πρώτα Εσύ!», σας προσκαλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση όπου θα διερευνήσουμε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα καθώς και ό,τι άλλο μας απασχολεί καθημερινά.
Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας, ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών, να ενώσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Μη διστάσετε να προσκαλέσετε οποιαδήποτε φίλη, γνωστή, σε αυτήν την ανοιχτή και κομματικά ανεξάρτητη εκδήλωση.
Σας περιμένουμε την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 μμ στο ξενοδοχείο RAMADA.
Με εκτίμηση,
Ο τομέας γυναικών
“Δήμος Για Όλους. Πρώτα Εσύ!” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας