Αρχική » Έλενα Σώκου: Συντονίστρια στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νικη

Έλενα Σώκου: Συντονίστρια στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νικη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε νέο μοντέλο για το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης καταλήγει η κυβέρνηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση αυτά που είπε στη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους γαλάζιους βουλευτές στο Διοικητήριο το σχήμα γίνεται πιο ομαδικό, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αναβαθμιστεί η δουλειά που επιτελεί.

 Όπως σημείωσε και ο κ. Μητσοτάκης ο ίδιος είναι πλέον βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και αυτό αλλάζει κάποια δεδομένα για το ρόλο του γραφείου. Έτσι την ευθύνη του γραφείου θα έχει ο διευθυντής του γραφείου του στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης, ο οποίος και θα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη μια φορά την εβδομάδα. 

Η καινοτομία εμπεριέχεται στο ότι το σχήμα θα υπάρχουν και δύο συντονιστές που θα στελεχώσουν το γραφείο. Ο ένας είναι ο οικονομολόγος Γιάννης Παπαγεωργίου, ενώ το θέμα της επικοινωνίας θα αναλάβει η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου που ΄χει στο Μέγαρο Μαξίμου την ευθύνη των περιφερειακών μέσων.

 Όλα αυτά υπό την υψηλή εποπτεία του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο, στον οποίο ανήκει και η αρμοδιότητα του πρωθυπουργικού γραφείου. Οι σχετικές ανακοινώσεις δε θα αργήσουν, ενώ για τον Μιχάλη Μπεκίρη αναφέρθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη σημερινή σύσκεψη που είχε με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: makthes.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας