Αρχική » Κουκουράβας: «Δεν υπέγραψα εγώ την ανακοίνωση διάψευσης για την προσχώρησή μου στην παράταξη Μέτιου. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση»

Κουκουράβας: «Δεν υπέγραψα εγώ την ανακοίνωση διάψευσης για την προσχώρησή μου στην παράταξη Μέτιου. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την τελική του απόφαση να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Μέτιου, ανακοίνωσε χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας. Πάντως ο πρώην Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Λαμπάκη είχε δηλώσει στον STATUS στις 16/11/22 (εδώ) ότι θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Βαγγέλη Λαμπάκη και διέψευδε ότι θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια. Το ίδιο έκανε κι η παράταξη Πόλη και Πολίτες που διαβεβαίωνε ότι ο κ. Κουκουράβας θα είναι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα του trakinea.gr. Ωστόσο σήμερα ο κ. Κουκουράβας είπε ότι η διάψευση αυτή της παράταξης, δεν είχε την δική του υπογραφή και ζήτησε να αποφύγει την δύσκολη θέση εξαιτίας της ερώτησης. Πάντως επανέλαβε την εκτίμησή του στον πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τόνισε ότι θα τον υποστηρίξει με την ψήφο του στις Δημοτικές εκλογές.        

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας