Αρχική » «Ιλιγγιώδεις» ταχύτητες στο Τελωνείο Κήπων: Σε 1 χρόνο θα αρχίσει η συντήρηση με 5 εκ. και έχουμε άλλα 25 για ανακατασκευή και επέκταση!

«Ιλιγγιώδεις» ταχύτητες στο Τελωνείο Κήπων: Σε 1 χρόνο θα αρχίσει η συντήρηση με 5 εκ. και έχουμε άλλα 25 για ανακατασκευή και επέκταση!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τη νέα τελωνειακή πύλη της Τουρκίας στο Pazarkule απέναντι από τις Καστανιές, εγκαινίασαν το Σαββατοκύριακο οι Τούρκοι με προσκεκλημένο τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης αναφερόμενος στο Τελωνείο των Κήπων, με αφορμή τα εγκαίνια του Τούρκικου Τελωνείου απέναντι από τις Καστανιές, είπε ότι τελείωσε η μελέτη για την συντήρηση των κτιρίων στο Τελωνείο των Κήπων και μετά το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου που θα προκύψει από τον διαγωνισμό. Όπως είπε, με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ θα συντηρηθούν οι υποδομές μέχρι να προκηρυχθεί το έργο της συνολικής επέκτασης του Τελωνείου για το οποίο έχουν ήδη προϋπολογιστεί 25 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως ο Αντιπεριφερειάρχης αποδέχθηκε ότι η κατάσταση των εγκαταστάσεων είναι απαράδεκτη και οι ρυθμοί του Ελληνικού Δημοσίου, επίσης!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας