Αρχική » Γ. Κουκουράβας: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Μέτιου

Γ. Κουκουράβας: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Μέτιου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου θα είναι ο Γιώργος Κουκουράβας. Ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής στον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης αποφάσισε να μεταπηδήσει και να αγωνιστεί για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωσή του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να ευχαριστήσει τον πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, τονίζοντας τις γνώσεις και τα εφόδια που απέκτησε στο πλάι του.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Έπειτα από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες στον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα .
Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόταση του Περιφερειάρχη Χρήστος Μέτιος / Christos Metios και θα αγωνιστώ μαζί του στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Με τον Χρήστο  Μέτιο γνωριστήκαμε πριν αρκετά χρόνια, αλλά συνεργαστήκαμε άριστα κατά την θητεία μου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών όπου μέσα από το ΠΕΠ-ΑΜΘ πετύχαμε την μεγαλύτερη απορρόφηση από τους 22 δήμους της Περιφέρειας μας.
Τα οράματα και οι σχεδιασμοί του για την επόμενη πενταετία είναι μία πρόκληση για μένα και με οδηγούν στην απόφαση να συστρατευτώ μαζί του.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αυτοδιοικητικό άνδρα και πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για τις γνώσεις και τα εφόδια  που απέκτησα από αυτόν καθώς με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Τ.Υ
Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαμε μαζί στην παράταξη Πόλη και Πολίτες για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Μέσα από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση και  την επαγγελματική μου πορεία πιστεύω και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω στην ανάπτυξη και την ευημερία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για έναν  καλύτερο Έβρο.
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας