Αρχική » Έκθεση φωτογραφίας: «ΡΟΔΟΠΗ: Μια οροσειρά Δεκαπέντε φωτογράφοι»

Έκθεση φωτογραφίας: «ΡΟΔΟΠΗ: Μια οροσειρά Δεκαπέντε φωτογράφοι»

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Το Σάββατο 08 Ιουλίου 2023 το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης παρουσίασε το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο “ΡΟΔΟΠΗ: Μια οροσειρά Δεκαπέντε φωτογράφοι”.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Εικαστικό Κέντρο Νομαρχείου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.  

Για το βιβλίο μίλησαν: ο Πανός Κοκκινιάς, επιμελητής του φωτογραφικού λευκώματος, φωτογράφος & Διδάκτωρ φωτογραφίας στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) και ο Enri Canaj φωτογράφος και μόνιμο μέλος του πρακτορείου Magnum.  

Μέσα από ένα βίντεο γεμάτο φωτογραφίες και ήχους της οροσειράς της Ροδόπης, μίλησαν για το φωτογραφικό λεύκωμα και οι δημιουργοί – φωτογράφοι: Νίκος Ανδρεαδάκης, Στράτος Βλασακίδης, Γιάννης Γκόγκος, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Ζωάκης, Σωτήρης Ζωάκης, Γιάννης Καλτσεράς, Χρήστος Μαλτέζος, Μιχάλης Μπολιάκης, Γιάννης Μπουλταδάκης, Κατερίνα Παπαπαναγιώτου, Άννα Παρασκευίδου, Γιούλα Πάτση, Ανέζα Σπανοπούλου, Συμεών Χατζηλίδης.

  Η παρουσίαση ξεκίνησε με τους ήχους και τις μελωδίες της Θρακιώτικης λύρας από την ταλαντούχα μαθήτρια Μαργαρίτα Γαλανού. Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θανάσης Τσολάκης.  

Στο τέλος της παρουσίασης τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, ανακοίνωσαν το νέο τους φωτογραφικό έργο με τίτλο “Εικόνες από Μετάξι”.  

Παράλληλα με την παρουσίαση εγκαινιάστηκε και η έκθεση φωτογραφίας “ΡΟΔΟΠΗ: Μια οροσειρά Δεκαπέντε φωτογράφοι”.


Διάρκεια Έκθεσης: 08 έως 15 Ιουλίου 2023, καθημερινά 20:00 – 23:00 στο Εκθεσιακό Εικαστικό Κέντρο Νομαρχείου Έβρου, Βασιλέως Αλεξάνδρου & Ψαρών, Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας