Αρχική » Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας, Δ. Παπαδόπουλος: Να πως μπορείς να βοηθήσεις, ώστε να γίνει η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας, Δ. Παπαδόπουλος: Να πως μπορείς να βοηθήσεις, ώστε να γίνει η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κάλεσμα σε όσους έχουν μεράκι και όρεξη να βοηθήσουν τον Δήμο Ορεστιάδας για ένα νέο ξεκίνημα απευθύνει η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Ορεστιάδας, Διαμαντή Παπαδόπουλου με σχετικό δελτίο τύπου. Η παράταξη «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..ΝΕΑ ΞΑΝΑ» υπενθυμίζει πως δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά αποτελείται απο συμπολίτες που νοιάζονται και αγωνιούν για τον τόπο τους.

Αναλυτικά:

Μια συνάντηση γεμάτη διάθεση προσφοράς! Μια σύσκεψη με κυρίαρχη την ορμή και την ανυπομονησία για το ΝΕΟ που έρχεται!

Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της συνάντησης των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα». Είμαστε πολλοί και είμαστε ΜΑΖΙ και αυτό είναι η δύναμή μας στην πορεία μέχρι τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.    

Ο επικεφαλής της Παράταξης Διαμαντής Παπαδόπουλος, καλωσόρισε τους νέους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που καθημερινά συμπαρατάσσονται μαζί μας. Αναφέρθηκε στους στόχους της Παράταξης και τις αξίες που ορίζουν κάθε μας κίνηση, σηματοδοτώντας πεντακάθαρα τον τρόπο που η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ μας θα γίνει ΝΕΑ ΞΑΝΑ!

Η δική μας Παράταξη δεν θα αποτελείται όμως, ΜΟΝΟ από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Δίπλα μας και με ίσους όρους χρειαζόμαστε κάθε συμπολίτη που νοιάζεται και αγωνιά πραγματικά για την εξέλιξη και την προοπτική του Δήμου μας κι ας μην έχει διάθεση να διεκδικήσει έναν σταυρό προτίμησης.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας σε μια κοινή προσπάθεια. Θέλουμε να διαμορφώνουμε την πολιτική μας ΜΕ όλους και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Μπορεί όσοι νιώθουν απογοητευμένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς να μην θέλουν να ασχοληθούν, αλλά είναι βέβαιο ότι η πολιτική θα … ασχολείται έτσι κι αλλιώς μαζί τους.

Γι αυτό λοιπόν καλούμε όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν με τις ιδέες τους, τις προτάσεις, την αυστηρή τους κρίση ή ακόμη  και την απλή αλλά χρήσιμη «γκρίνια» τους για τα κακώς κείμενα του τόπου μας, να έρθουν δίπλα μας, τώρα που μια νέα ελπίδα γεννιέται και η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη και πολύτιμη! Δεν είναι απαραίτητο να είστε «Υποψήφιοι»! Είναι όμως απαραίτητο και απολύτως αναγκαίο να δηλώσετε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΠΑΡΟΥΣΕΣ στο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του Δήμου μας! Η σιωπή, σχεδόν πάντα, σημαίνει και συνενοχή.

Τηλεφωνήστε στο 6948203631 (υπ.επικοινωνίας Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους) ή στείλτε email στο orestiada.nea.xana@gmail.com  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα.

ΜΑΖΙ σας μπορούμε! Η Ορεστιάδα, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας