Αρχική » Δ.Παπαδόπουλος-Υποψήφιος Δήμαρχος: «Απαιτώ από τη νέα Κυβέρνηση, η Ορεστιάδα να είναι προτεραιότητα»

Δ.Παπαδόπουλος-Υποψήφιος Δήμαρχος: «Απαιτώ από τη νέα Κυβέρνηση, η Ορεστιάδα να είναι προτεραιότητα»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Διαμόρφωση ειδικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, για την αναβάθμιση της περιοχής, για την ασφάλεια των κατοίκων, για την υποστήριξη της οικονομίας και γενικώς για την ανάπτυξη της Ορεστιάδας, ζητά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος από τη νέα κυβέρνηση. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με σχετικό δελτίο τύπου σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου απαιτώντας η Ορεστιάδα να αποτελεί στις προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δελτίο Τύπου:

Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες έδωσαν στην Νέα Δημοκρατία την εντολή να διαχειριστεί ως κυβέρνηση την εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων για το καλό και το συμφέρον της χώρας μας, αλλά και στην αντιπολίτευση την εντολή να ασκεί τον θεσμικό ελεγκτικό της ρόλο.
Η Ορεστιάδα με τη γεωπολιτική της θέση και τη γειτνίασή της με δύο άλλα κράτη, απαιτεί από την Πολιτεία τη διαμόρφωση ειδικών προγραμμάτων που θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, στην αναβάθμιση της κοινωνικής πρόνοιας, στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας, στην υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, στην στήριξη του πανεπιστημίου της πόλης, στη συγκράτηση της οικονομικής αιμορραγίας και στη συγκρότηση ρεαλιστικού αναπτυξιακού πλάνου.
Στην υλοποίηση αυτών των στόχων η κυβέρνηση θα έχει την αμέριστη στήριξή μας με την κατάθεση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, έχοντας κύριο γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον, για μία ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας

Διαμαντής Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας