Αρχική » Βασίλης Τσολακίδης: «Ζημιά! Εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ τα ξενοδοχεία κάτω των 5 αστέρων»

Βασίλης Τσολακίδης: «Ζημιά! Εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ τα ξενοδοχεία κάτω των 5 αστέρων»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και ξενοδοχεία κάτω των 3 αστέρων ασχολείται ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσολακίδης και το γεγονός πως η κυβερνήση τα αποκλείει απο τη δράση «Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με αποτέλεσμα να βλάπτει σοβαρά τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Το Δελτίο Τύπου

Η κυβέρνηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά και χωρίς διάλογο να αποκλείσει όλα τα ξενοδοχεία κάτω των 3 αστέρων από τη δράση «Πράσινος Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Τροποποίησε την Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση, ώστε να εντάσσονται σε αυτή μόνο τα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη ιδιαίτερα βλαπτική για μικρομεσαίες και οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες αποκλείονταιαπό το «πράσινο ΕΣΠΑ». Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση, δέσμια ιδεοληπτικών αντιλήψεων, στηρίζει μόνο τις μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. 

Όμως οι μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες και οι σημαντικές τουριστικές προοπτικές που έχει η περιοχή του Έβρου απαιτούν όλα τα διαθέσιμα επενδυτικά εργαλεία σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού.

Είναι φανερό ότι η έλλειψη συνέπειας και συνέχειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής κυβέρνησης.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες του Έβρου θα δώσουν την απάντηση και την οριστική λύση.
 
Για τον Έβρο που θέλουμε και μπορούμε, με σχέδιο για τον τόπο μας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας