Αρχική » Μαλτέζος: Δεν γίνεται να ταξιδεύουμε στις γειτονικές χώρες για να βρούμε φτηνά καύσιμα

Μαλτέζος: Δεν γίνεται να ταξιδεύουμε στις γειτονικές χώρες για να βρούμε φτηνά καύσιμα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δελτίο Τύπου του  Υποψηφίου Βουλευτή Έβρου, ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ. Μενέλαου Μαλτέζου που αφορά τα καύσιμα, συνέχεια της σειράς παρεμβάσεων #ΜεΤοΔικιο Σου 

Εάν δεν κινείται το αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι φταίει ο οδηγός επειδή η βενζίνη με τη σημερινή της τιμή, έτσι όπως διαμορφώθηκε, κάνει την επίσκεψη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στη θέση του οδηγού, απαγορευτική πέρα για πέρα.

Ύστερα φταίνε οι κάτοικοι του Έβρου που πηγαίνουν να φουλάρουν στις γειτονικές χώρες όταν εδώ τα καύσιμα είναι στα ύψη και σε λίγο θα φτάσουν στην στρατόσφαιρα. 

Θα έφταιγαν οι πολίτες του Έβρου αν δεν υπήρχε ο λόγος για να φταίνε. Εδώ όμως δεν υπάρχει μόνο λόγος, αλλά παρα υπάρχει κύριοι! 

Είμαστε η μόνη χώρα που οι αρμόδιοι υπουργοί πανηγυρίζουν για την αύξηση της τιμής στη βενζίνη καθιερώνοντας μάλιστα και γιορτές με πρωινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα. 

Κάθονται όπως οι νικητές και μας λένε τα ευχάριστα νέα παρουσιάζοντας αδιάσειστα στοιχεία, ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τελικά αλλιώς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας