Αρχική » Κοζάρης: «Κύριε Ρούφο πως λαμβάνετε αποφάσεις Δ.Σ. χωρίς απαρτία; Πως εισπράττετε 4.000 € μισθό; Τι κάνατε για τα φακελάκια; Έρχονται οι Ράμπο του Υπουργείου Υγείας»

Κοζάρης: «Κύριε Ρούφο πως λαμβάνετε αποφάσεις Δ.Σ. χωρίς απαρτία; Πως εισπράττετε 4.000 € μισθό; Τι κάνατε για τα φακελάκια; Έρχονται οι Ράμπο του Υπουργείου Υγείας»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Λάβρος κατά του Διοικητή και Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφου εμφανίστηκε σήμερα το μέλος της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ Νίκος Κοζάρης. Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Κοζάρη με την οποία κατηγορούσε τον κ. Ρούφο για αδιαφορία ως προς τα κομματικά του καθήκοντα, όταν έχει ευεργετηθεί από το κόμμα εισπράττοντας μηνιαίως 4.000 € μισθό, όπως είπε. Σύμφωνα με τον κ. Κοζάρη λαμβάνονται παρατύπως αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου αφού μέλος του οργάνου έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες, χωρίς να αντικατασταθεί. Ο κ. Ρούφος μιλά για ομόφωνες αποφάσεις όταν μέλη του οργάνου δεν ξέρουν καν τι έχει ψηφιστεί ενώ σύμφωνα πάντα με τον κ. Κοζάρη, οι «Ράμπο» του Υπουργείου Υγείας, καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ελέγξουν πλήθος περιπτώσεων και πεπραγμένων της Διοίκησης Ρούφου. Ο κ. Κοζάρης καταγγέλλει επίσης τον Διοικητή για πλήρη αδιαφορία στην πάταξη των παράνομων δωροληψιών από τους γιατρούς και για παντελή έλλειψη ανθρωπιάς στον πιο ευαίσθητο κοινωνικό φορέα της περιοχής. «Όταν έρθουν οι Ράμπο του Υπουργείου Υγείας, καμία κυρία Γκάγκα και κανένας ιερέας δεν θα μπορέσει να σώσει τον … κοντό», κατέληξε ο κ. Κοζάρης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας