Αρχική » Η φοιτητική ομάδα iGEMThace χρειάζεται την οικονομική μας στήριξη-Βοήθησε κι εσύ τους φοιτητές μας!

Η φοιτητική ομάδα iGEMThace χρειάζεται την οικονομική μας στήριξη-Βοήθησε κι εσύ τους φοιτητές μας!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από το Δημοκρίτειο Πανεμπιστήμιο Θράκης και την 9μελή φοιτητική ομάδα iGEMThrace που απαρτίζεται από φοιτητές και φοιτήτριες από τα Τμήματα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δ.Π.Θ., Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δ.Π.Θ. και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π..

Η ομάδα iGEMThrace συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό συνθετικής βιολογίας iGEM (internationally Genetically Engineered Machine) που στόχο έχει να δώσει ένα έναυσμα στους φοιτητές/τριες να αξιοποιήσουν τα εργαλεία της συνθετικής βιολογίας, ώστε να λύσουν σύγχρονα και μείζονα προβλήματα. Συγκεκριμένα η «δική μας» ομάδα στοχεύει να κατακτήσει τον κόσμο της συνθετικής βιολογίας και να αναπτύξει ένα σύγχρονο θεραπευτικό μέσο για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Χρειάζεται όμως τη βοήθεια μας και την οικονομική μας στήριξη, καθώς τα έξοδα για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 2-5 Νοεμβρίου 2023 είναι αρκετά δαπανηρά.

Το μέλος της ομάδας, Ελίνα Φωτοπούλου εξήγησε στην εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη πως θα προσπαθήσουν να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην πληρέστερη αντιμετώπιση της κατάθλιψης, αλλά τα έξοδα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, τη μετακίνηση και διαμονή τους είναι αρκετά μεγάλα και χρειάζονται τη στήριξή μας.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Όσοι μπορείτε και θέλετε να στηρίξετε τη φοιτητική διεπιστημονική ομάδα να φτάσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας εδώ: https://goget.fund/3TKZIxu 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας