Αρχική » Δήμος Αλεξ/πολης: Ενημερωτική Ημερίδα της ΣΒΑΑ

Δήμος Αλεξ/πολης: Ενημερωτική Ημερίδα της ΣΒΑΑ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια συνάντηση του Εταιρικού Σχήματος & Ενημερωτική Ημερίδα της ΣΒΑΑ που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.), και διεξήχθη στο “31 Doors Hotel” Αλεξανδρούπολης.

Οι φορείς που συμμετείχαν εκτός από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ήταν οι: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε., ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ.

Την ημερίδα άνοιξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με μια συνοπτική παρουσίαση των δράσεων της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και τον σχεδιασμό αξιοποίησης των έργων που υλοποιούνται. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η πρόοδος των δράσεων των φορέων, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους και ακολούθησε συζήτηση με προβληματισμούς και προτάσεις.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μελέτης “Αποτίμηση χωρικών στρατηγικών στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.” που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων και την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., με συντονιστές στελέχη της ΕΕΤΑΑ, τους  Κοσμά Σιδηρόπουλο & Βίκυ Φλέγκα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας