Αρχική » Ελένη Τοπαλούδη: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο για τον βιασμό και τη δολοφονία

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο για τον βιασμό και τη δολοφονία

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αναβιώνει σήμερα η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών θα καθίσουν ο 24χρονος σήμερα Ροδίτης και ο 22χρονος φίλος του, αλβανικής καταγωγής.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο για τον βιασμό, την άγρια κακοποίηση που υπέστη και τη δολοφονία της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη, οι δύο νεαροί δράστες καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό διεξάγεται, όπως και πρωτοδίκως στην Αθήνα, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος είχε ζητήσει τη μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους «ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης», αν η δίκη διεξαγόταν στη Ρόδο, όπου και διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Ο Ροδίτης έχει μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Γρεβενών, ενώ ο Αλβανός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραστεί στη δίκη και θα εκπροσωπηθεί δια πληρεξουσίου.

Κανένας δικηγόρος από τη Ρόδο δεν θα παραστεί τελικώς στη δίκη.
Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν προκαλέσει τη μήνιν της κοινής γνώμης, τόσο για την αποτρόπαια πράξη τους όσο και για τη μετέπειτα προκλητική συμπεριφορά τους, καθώς μέχρι το τέλος επέρριπταν ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας